Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollusiienka

Chłopak ze mna zerwał i nie chce wrocic

Polecane posty

Gość Ollusiienka

Witajcie prosze was o pomoc. Byłam z chłopakiem 2 lata niestety nasze relacje od wakacji zaczeły sie strasznie psuc on nie miał dla mnie czasu, nie miał ochoty na spotkani, wgl nie pisał i nie dzwonił. Niestety niedawno ze mna zerwał powiedział mi ze mnie nie kocha i ze nie chce ze mna byc ale chce zebysmy zostali przyjaciółmi bo nie chce mnie stracic.Dziewczyny pomozcie co ja mam teraz zrobic? Bo ja naprawde go kocham i mi na nim zalezy...

Gość olej dziadaaa
......

Gość przyjazn to jest mozliwa
kiedy zadna ze stron nic nie czuje...jak go kochasz to taka przyjazn moze Cie tylko meczyc i niszczyc, majac go blisko a nie mając tak naprawde, a wiec j/w olej dziada:)

Jak to co? wziąśc siew garsc i zyc dalej! Na jednym chłopaku swiat sie nie konczy, tym bardziej ze on Cie zlewa

Gość najlepiej zacznij
za nim chodzić, próbuj uwodzić, namawiaj do powrotu , zmień fryzurę, ubiór, pojawiaj się w tych samych miejscach co on przypadkiem oczywiście. Narzucaj się, bądź nachalna a na pewno facet do ciebie wróci-dla świętego spokoju przynajmniej.

Koleżankę tez zostawił facet z tym ze po 5 latach tez go b. kochaławypalacz się;] pogadaj z koleżankami i idźcie na piwo

A po jakiego grzyba łazić za kimś i się prosićbądź ze mna co to za przyjemność być z kimś z przymusu

"A po jakiego grzyba łazić za kimś i się prosićbądź ze mna co to za przyjemność być z kimś z przymusu" A dla Pani ironia jest zjawiskiem paranormalnym chyba ;)

Gość sasankaniebieska
Niestety , powiem Ci jedno-nie rób nic, o miłość się nigdy nie prosi, o miłośc nie można zebrać.