Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabka444

Dobre salony kosmetyczne w Szczecinie

Polecane posty

Witajcie. Chcialam napisac o salonie kosmetycznym do ktorego chodze od 2 lat. Nazywa się Studio Nord przy ul 5 lipca 16. Jestem bardzo zadowolona z opieki jaka mnie otoczono. Mialam duzy problem z tradzikiem i nie wiedzialam jak mam sobie z tym poradzic. Bylam juz u kilku kosmetyczek i powiem szczerze zadna mi nie pomogla. W tym salonie sa 2 kosmetyczki chodzilam do jednej i drugiej i powiem sczerze ze na efekty musialam czekac 6 miesiecy ale bylo warto!! Bylam na czyszczeniu twarzy pozniej mialam mikrodermabrazje i zluszczanie kwasami owocowymi. W miedzyczasie kosmetyczka doradzala mi jakich preparatow mam uzywac i jak je stosowac. U nich przyjmuje u dermatolog wiem tez ze on robi botox i kwas hialuronowy. Od tamtej pory chodze juz mniej do nich bo jak narazie moja twarz zaczela w koncu wygladac. Pozdrawiam wszystkich

Gość gość
Polecam Wam dziewczyny centrum kosmetologii Agnieszki Marosz http://agnieszka-marosz.pl/./ Gabinet kosmetyczny znajduje się przy ul. Kazimierskiej 2G/2. Wykonywane tam są różne zabiegi kosmetyczne i odmładzające skórę ciała oraz twarzy.