Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzata małgo

szukam warczypsa, bywa tu jeszcze ??

Polecane posty

a to to o to sie rosschodzi :D:D:D a tego zioma to sobie oglądam regularnie w Pierwszej Miłości :classic_cool: bynajmniej nie o Kondrata mi chodzi, jakbyco!!!!

na Polsacie, polecam, trzyma poziom :classic_cool: ja nie wierze, że pśp nikomu nie pokazała foty, to wbrew ludzkiej naturze :classic_cool: warczy przyznaj się co tam masz na poczcie 😭

Carrie :D:D:D wiecie co raz wpadłam na kafe pod wpływem natchnienia i założyłam nawet topik, na nowym projekcie :classic_cool: niestety zaraz modki usunęły :O nie powiem Wam, co to był za temat :classic_cool: ale był zajebisty

pśp, a za ile teraz? :classic_cool: na poczcie obecnie mam porządek po wakacjach:classic_cool: a fote pśp, sam osobiście dobierałem:classic_cool:

pedałgogike? :classic_cool: Nooo, obroniłam licencjate. Od piątku zaczelam drugie studia. :classic_cool: I jestem wniebowzieta. Kurva, tyle mam ciach na roku, ze az palpitacji łechtaczki dostałam. A tacy sympatyczni, ze ja jebięęę. :classic_cool: Chyba nawet będę tam chodzić z ochotą. ❤️

jo, pajdagogika !! i jestem z tego dumna :classic_cool: palpitacja łechtaczki:classic_cool:?? carrie jak zwykle rozpierdala systema :classic_cool:🌼 ja natomiast cierpię na brak płci męskiej na roku, co było do przewidzenia :O ale hooj tam doobra ja na dzisiaj finisz !! dobrej nocy ❤️

Znam ten ból Rzata, na filologii miałam 5 typów na 90 pare panienek. :classic_cool:🖐️ Teraz jest po rowno w sumie. 90 osob, z czego połowa to faceci. :classic_cool: Miłej nocy! 👄