Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody20Poznan

2 laski...

Polecane posty

Gość młody20Poznan

Witam mam dość poważny problem i liczę na przemyślane i mądre odpowiedzi , bo kompletnie nie wiem co mam zrobić ale zacznę od początku . 3 lata temu poznałem laskę na necie - Monikę , coś zaiskrzyło ale w niedługim czasie kontakt się urwał przez nieporozumienie ( nawet nie zdarzylismy sie spotkac ) po miesiącu poznałem drugą dziewczynę - Ewelinę z , którą jestem do dziś mimo dużej odległość bo aż 170 km , po pierwszym roku zaczęło się jednak psuć była o mnie strasznie zazdrosna w ogole nie uznawała moich kolezanek , zaczęły sie szlabany na pisanie z kolezankimi i spotykanie.... Chciała mnie mieć tylko na wyłączność , po krótkim czasie okłamałem nią... nie wytrzymałem . Byłem w szpitalu i poznałem Kasie , nawet jej nie dotknąłem ale wydało sie bo mi esa napisała jak byłem z moją... kontakt z Kasia sam zerwałem bo moja kazała mi wybierać... ale syf mam do dzis . nie wytrzymałem musialem z kims pogadac pamietałem nr Moniki mieliśmy prawie taki sam... i czołem pisać potajemnie , Monika rozumiała sytuacje... jednak pisanie sie wydało i obiecałem mojej ze to juz koniec ale niestety nie było to szczere... nie umiałem przestać pisać z Moniką ( dogadujemy sie swietnie ) Po 3 latach spotkałem sie z Monika , ale po spotkaniu sprawy sie skomplikowały bo kazała mi wybierać.... Albo ona albo moja dziewczyna... Dziś minęły dokładnie 3 lata i 4 miesiace od poznania oby dwóch dziewczyn a ja sam nie wiem co mam zrobić , wiem ze jestem świnią po cały czas kłamię.... Sam nie wiem czy z moją dziewczyną Ewelinę kocham czy to tylko przyzwyczajenie , kłocimy non stop....ale cieżko zerwać po takim czasie , z jej ojecem pije normalnie flaszkie i mówie do niego tesciu.... a co do Moniki... nie mogę przestać o niej myśleć , najchętniej przegadałbym z nią całe życie . Ostatnio już nie wytrzymuje , sumienie bardzo mnię meczy i wiem ze musze pójść w prawo albo w lewo...

Wiesz, że my Ci nie powiemy nic konkretnego, bo tylko Ty wiesz, czy kochasz Ewelinę. Z drugiej strony nie wiesz jak byłoby w związku z Moniką...

Gość młody20Poznan
Wiem ale doradzić coś możecie

Gość młody20Poznan
dodam, że od jakiegoś czasu preferuję dojrzałe kobiety po 60-tce

Gość młody20Poznan
teściowa w sumie też jest niezła. lubię, jak biega pijana w szlafroku po klatce schodowej

Hmm zawsze Monika będzie ciekawsza i fajniejsza i ta idealna bo jej nie znasz..Tzw.zakazany owoc..Ale czy ta właściwa??? Ale co ona ma do kazania, albo ona albo Twoja dziewczyna? Banał! Takie wybieranie- na stracie dla mnie odpada!!!!

Gość młody20Poznan
co za frajer w szlafroku sie podszywa ??? ja na prawe nie wiem co zrobic mam a moje problemy przelewam coraz czesciej w alkohol

ty je obie okłamujesz i siebie przy okazji.. najlepiej zerwij kontakt i z jedna i z drugą.

Gość młody20Poznan
a Monika mówi ze nie jest zazdrosna... ;p jak o jej byłych rozmawiamy to jest ok ale jak o Ewelinie to wielki foch . ale ostatnio przestała sie odzywać tzn mniej pisze . Edek chyba masz racje , na inny krok nie pozwala mi sumienie