Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tej21

tabletki anty a skrzepy

Polecane posty

Gość tej21

Witam! Tematy tego typu były poruszane już milion razy na tym forum, jednak w żadnym nie znalazłam odzwierciedlenia mojej sytuacji. Dlatego proszę o konkretne odpowiedzi, zamiast odsyłania do poprzednich tematów :) Zawsze miałam skąpe i nieregularne miesiączki, właściwie w każdej występowały spore skrzepy. Poszłam więc do ginekologa, okazało się, że mam wczesne stadium PCO, i pani doktor przepisała mi tabletki anty - YAZ. Biorę je zaledwie od 2 miesięcy. Przy 1 opakowaniu czułam się bardzo źle, jednak potem wszystko było w porządku. Z wyjątkiem miesiączek. Nadal są one bardzo, bardzo skąpe, właściwie to same skrzepy. Co powinnam zrobić? to może być coś poważnego? wykluczam raczej obecność jakiś torebieli itp., ponieważ usg wykonywane w lipcu nic nie wykazało. A miesiączki przed zażywaniem i po zażywaniu tabletek niewiele się różną. Był ktoś może w podobnej sytuacji ?

Gość czy sądzisz że my bardziej się
znamy niż ginekolog? Byłaś jeszcze raz i opisałaś jak wygląda sytuacja podczas brania tabletek?

Gość tej21
oczekuje na wizytę, pytam z czystej ciekawości, może ktoś był podobnej sytuacji.