Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Co sie dzieje, że dzis wszyscy samotni i nieszczęśliwi na forum??

Polecane posty

Gość twoja dziadek
ja jestem samotny niestety nie z wyboru. w dzisiejszych czasach nie da się znaleźć normalnej dziewczyny bo wszystkie zapatrzone w siebie materialistki z MEGA wymaganiami.. każda chcę jakiegoś bogatego przystojnego koksa z charakterem. ja taki nie jestem więc jestem zerem :(

Gość czyli po 40
Witaj Foxy...:) jeśli mnie kojarzysz... Ja już znikam, bo jutro raniutko trzeba wstać:) Codziennie samotni, tylko czasem nie przyznają się do tego...

Gość nie wyobrazam sobie
zycia samotnika 20 lat temu bez internetu , to musial byc koszmar :O

Gość raczej wiekszosc jaka tu
zazwyczaj przesiaduje jest z przymusu "singlem" niektorzy narzekaja a innym jest wszystko jedno

to dlatego ze wszyscy ktorzy nie sa samotni i szczesliwi spedzaja czas ze swoja druga polowka...

ja tez nie jestem ani samotna ani nieszczęśliwa :) i zmykam juz do wyra z obawy, że sie zarażę beznadzieją... dobrej nocy wszystkim i znacznie lepszego jutra :) Czyli po 40, pewnie, że Cie pamietam :) Gdzie byłas jak Cie nie było? ;)

Gość irvette1
Do twoja dziadek. Nie jesteś zerem, a ja lubię ludzi którzy na siłę próbują zaimponować komukolwiek, bo to bez sensu. A założę się że te kobiety o których piszesz, nie są az takj szczęśliwe, bo pewnie ich panowie na rzekają, że te ciągle coś chcą sobie kupić.

Co sie dzieje, że dzis wszyscy samotni i nieszczęśliwi na forum??" straszne kłamstwo !!!!

straszne kłamstwo !!!! nie bój się ! regres! ja cię obronię! :P