Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie tylko wyzalic

poklocilam sie o glupote

Polecane posty

Jestem z moim chlopakiem od kilku miesiecy. Czasami wychodzimy razem gdy sie widzimy ale ostatnio coraz czesciej siedzimy u niego... jak tylko wejdziemy do domu, to on wlacza TV... nie mowie, ze to zle, bo ja tez czasem zasiadam przed kompem i kazde z nas zajmuje sie wlasnymi sprawami... tylko ze scenariusz ze on wlacza TV powtarza sie kazdego wieczoru gdy jestesmy u niego... juz raz sie wkurzylam bo cala niedziele przesiedzial przed TV a ja sie nudzilam... czasem ogladamy TV razem, jak jest cos interesujacego...lubie sie wtedy do niego przytulic... ale dzis mnie szlag trafil gdy zaczal ogladac jakas glupkowata komedie ktora ma przyciagac widzow tym ze wystepuja w niej jakies slodkie idiotki z cyckami na wierzchu... mnie takie cos nie interesuje, wrecz nudzi, dlatego ubralam sie i wyszlam z domu... wybiegl za mna i zawiozl mnie do domu, poklocilismy sie w samochodzie...powiedzialam ze jest mi przykro ze non stop woli TV niz moje towarzystwo... a on ze owszem, chcial obejrzec glupia komedie bo go to relaksuje... a ja na to ze "mogles zrelaksowac sie ze mna, oczekiwales ze usiade z ochota obok ciebie i zaczne ogladac jakies kretynki??" Juz sama nie wiem co mnie bardziej wkurzylo, ogolnie TV czy te zdziry ktore byly "ozdoba" komedii? Na dodatek mam problemy w pracy i wszystko mnie ostatnio wkurza...

Na dodatek to jego wieczne ogladanie TV podkopuje moje poczucie wlasnej wartosci... Bo moze jestem dla mojego faceta zbyt nudna, ze woli wlaczyc TV niz byc ze mna? Na dodatek on jest strasznie oczytany, ja przyznaje, ze mniej :( i czuje sie z tego powodu gorsza... :(

Gość na twoim miejscu
też byloby mi przykro.. powiedzialas co myslisz, poczekaj teraz na jego ruch :(

Ja tez dzis zajelam sie na pol godziny wlasnymi sprawami, siedzialam przed kompem, pisalam maile a pozniej rozmawialam z mama na skypie (nie mieszkam w Polsce) podczas gdy on przygotowywal sobie kolacje (ja nie chcialam jesc). I on pozniej mi powiedzial "bylas zajeta swoimi sprawami to wlaczylem film" a ja na to "tylko ze taki scenariusz jest prawie kazdego wieczora, w sensie ze musisz wlaczyc TV". Dobrze ze jutro umowilam sie ze znajomymi z pracy na wspolne wieczorne wyjscie, moj facet juz o tym wiedzial... ciekawe czy jutro ogladajac wieczorem TV choc pomysli o tym co robie i czy ktorys z kolegow mnie nie adoruje... ;)

Gość na twoim miejscu
na pewno pomysli..

Dziekuje, na twoim miejscu. :) Calkiem mozliwe, ze przesadzilam z moja reakcja, moj chlopak tez mial dzis dosc ciezki dzien .. tak w ogole to powiedxzial mi kiedys ze TV to jego towarzysz zza czasow samotnosci, i ze musi wlaczac TV zeby chociaz cos gralo, tak jest do tego przyzwyczajony... A mnie to nieco wkurza... jakos poo prostu nawet nie mam ochoty zbytnio sie do niego odzywac, zagadywac, gdy widze jak jest wpatrzony w ten cholerny telewizor!

Gość na twoim miejscu
rozumiem Cie, tez bym się wkurzyła i byłoby mi przykro.. rywalizować z tv? bez sensu.. echh zresztą teraz nie jest samotny, ma CIebie !

w gore!

Gość bunia-niunia
no tak, ale czy Ty myślisz nad jakimś scenariuszem innym na wieczór? planujesz coś? Czy po prostu albo liczysz, że facetowi wystarczy siedzieć i słodko w oczy patrzeć, albo chcesz by to on zapewniał rozrywki? Wymyśl coś sama, jakąś erotyczną grę, albo zwykłe karty, spacer, rower...

Zupełnie nie rozumiem tematu. Jak można się pokłócić o głupotę ? Pokłócić można się o klocki, o ciastko, o lalkę... Ale o głupotę ? Głupota.

Gość brak_pomyslu_na_nick
Wyluzuj. To też jest jakiś sposób wspólnego spędzenia czasu. Swego czasu z moim byłym potrafiliśmy razem godzinami oglądać TV i dobrze się przy tym bawiliśmy. Komentowaliśmy, rozmawialiśmy o tym co akurat leciało. bunia-niunia rację ma - nie będziecie przecież tylko siedzieć i patrzeć na siebie, bo ileż można. Za chwilę będziecie sobą znudzeni i będzie problem. Poza tym sama też możesz coś wymyśleć.

Czasem to ja cos wymyslam, czasem on... ja ogolnie nienawidze TV, on z kolei lubi i odpreza sie przy ogladaniu glupot...dzisiejszy wieczor byl podobny do tego ktory wczesniej opisalam, ale tym razem wyszlismy razem z domu, tylko on sie strasznie wkurzyl...zawiozl mnie do mojego domu, jechal z piskiem hamulcow, w ogole ze soba nie rozmawialismy... pozegnalismy sie zwyklym "czesc" i buziakiem w policzek...