Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stollerra

własnie wyrzucono mnie z pracy!

Polecane posty

Gość stollerra

mam 38 lat,znalazlam prace na czarno-niestety takie czasy. a dzis przyszła szefowa i powiedziala ze mam być tylko do konca tygodnia być, bo jestem jej zdaniem za powolna. dodam że była to praca fizyczna, przerw zadnych, i 10-11 godzin dziennie. nawet z toalety nie mozna było czesciej korzystac niz 2 razy, bo nie mozna było opuszczac stanowiska pracy.jestem załamana bo mam 2 dzieci.chce boje sie że wpadne teraz w depresje.

Nie prowokuj. Pierwsze co robisz po utracie pracy, to dzielisz się tym z kafe? Bo przecież napisałaś "WŁAŚNIE wyrzucono mnie z pracy" w domyśle w tym momencie. Po drugie, co z ojcem dzieci? :classic_cool:

Gość stollerra
jestem mężatką. ojciec dzieci mieszka z nami i jestesmy zgodnym małzenstwem, ale on zarabia najnższa krajową, i jak za to przezyc w czwórke. chciałam aby zyło nam sie lepiej, a wyszło jak zwykle zawsze pod górke!

Gość stollerra
wcale nie spałam dziś. nie widze sensu istnieć.boję się zycia.co przyniesie mi dzisiejszy dzień?co ja bede robić bez pracy dlaczego to życie jest takie trudne. jedni maja zawsze z górki, a inni tak jak ja ciągle pod górke!

Gość polllloop
popracuj nad pisownią ,skoro teraz masz więcej czasu

Gość stollerra
żartowałam, mam 15 lat i nie poszłam dzisiaj do szkoły :classic_cool: cały dzień tu będę siedzieć, macie przejebane 🖐️

Gość frezyja
chcieliście Tuska to macie druga Irlandię

Gość polllloop
to i tak pracuj nad pisownia,bo warto,głównie nad przecinkami w zdaniu

Gość stollerra
nie żartuj sobie ! niemam 15 lat podszywie!

bardzo wspolczuje - proponuje spakuj meza i wyslij do szwecji/norwegii a za pare mce przyjedz tam z dziecmi - skoncza sie problemy finansowe a jak spojrzysz na to z perspektywy 3 lat to uznasz ze to najlepsza decyzja ktora moglas podjac. By cie troche ostudzic powiem ze poczatki beda ciezkie.

Gość fgh
wlasnie dowiedzialas sie w pracy i juz w domu jestes??????????????

Gość polllloop
bez względu na wiek popracuj nad pisownią ........a tak z innej beczki to nie myślałaś o otwarciu np.kiosku ruchu ? teraz mozna kasę na to z funduszu unijnego wyrwać ,nawet do 40 tys.Skoro nie masz pracy ,a maż zarabia mało to jak najbardziej się załapujecie

Gość stollerra
to wydarzyło się wczoraj.wiem że to potrwa zanim się pozbieram,ale czy dam rade wogle się pozbierać po tej porażce?

Gość mafelinna
autorko, współczuję ci ponieważ sama jestem matką i nie zwracaj uwagi na to że baby na forum napiszą ci że trzeba było nie mieć dzieci albo sie uczyć to nie twoja wina że tak sie dzieje wiele rodzina tak ma i cierpi , jedzą ziemniaki z jajkiem codziennie żeby przeżyc

Ten kraj to POTWÓR, kobiety pracuja jak niewolnictwo widze i jeszcze sa kopane w tylki. rzygam na to gowno, pieprzona polsko po co wygralas wojne??? trzeba bylo przegrac i by;yby godne warunki, polska to dno niedlugo bedzie jak u arabow 🖐️

Gość fgh
stollerra to wydarzyło się wczoraj.wiem że to potrwa zanim się pozbieram,ale czy dam rade wogle się pozbierać po tej porażce? TO POWINNAS BYC DZISIAJ W PRACY-----------WEZ SIE DO ROBOTY I NIE ZAWRACAJ DOOOOOOOOPY

Gość mafelinna
Wałęsa taką wolność wywalczył miało być dla robotników super, wolne soboty , pensje itp cofneliśmy sie do czasów Ziemii Obiecanej harowanie na kromke chleba i masło , czynsz a jak na to nie masz to nikogo nie interesuje dla państwa lepiej jak sie zdechnie

Gość fgh
Nox Anielica Ten kraj to POTWÓR, kobiety pracuja jak niewolnictwo widze i jeszcze sa kopane w tylki. rzygam na to gowno, pieprzona polsko po co wygralas wojne??? trzeba bylo przegrac i by;yby godne warunki, polska to dno niedlugo bedzie jak u arabow Sometimes...Life is dead. NOXA bedzie jak u arabow skoro macie takie podejscie do pracy -czy sie stoi czy sie lezy dwa tysiace sie nalezy- jak araby

Gość stollerra
dziękuje mafelinna za miłe slowa, są mi potrzebne jak nigdy.mąż mnie wspiera w mojej porażce , ale tak sobie nie radzę. leczylam się kiedyś na depresje, i boję się że to wszystko wróci.

kobiety nie powinny pracowac, albo tylko na maly etat. ja mam rente, a w innym kraju bym miala kilka razy taka!!!! na szczescie moim rodzicom sie powiodlo dzieki NIEMCA, mocarstwu, kiedys tam wyjade na stale. wstyd zyc w polsce, w kraju zlodziei, w kraju gdzie sie nie szanuje kobiet, gdzie pacjent ma zdychac a nie zawracac gitare wielce lekarzom 🖐️

Gość fgh
od kiedy noxa w Polsce mieszkasz:D:D:D

Gość fgh
CHYBA CI SIE POMYLILO I TO ZDROWO!!!!!!!!!

Nox Anielica no brawo za przejaw wielkiej inteligencji i doroslych pogladow. Kobiety nie powinny pracowac albo na maly etat ? hehe no to powodzenia - ja nie zamierzam utrzymywac kobiet - macie takie same prawa jak i obowiazki wiec rowniez powinnyscie pracowac tyle samo. Chcialyscie rownouprawnienia ? :)

ja nie chcialam i mam faceta, ktory ma firme i nie jest takim smieciem jak ty. w dupach sie poprzewracalo, dziewczyny bierzcie sie za obcokrajowcow bo wiekszosc polaczkow to ubogie typy takie jak Web, szczamy na takie pseud meskie gowna, wypierdalaj bo nie wiesz co to milosc, zwiazek i obys nie mogl miec dzieci 🖐️ zegnam

ty pokemonie z fotki pl zalosne hahahah stamtad cie kojarze, zalosny jestes koles 🖐️ stary a glupi tylko o wlasnej dupie mysli, nie potrafi kochac 🖐️

Gość malinkaaaaaaaaaaaa
wspolczuje :( ale znajdziesz nowa kochana :) a wy sie ogarnijcie z tymi wyzwiskami ;//

Gość Makarenaaaa
Tylko nikt nie zdaje sobie sprawy z tego, że większośc kobiet...mimo całego wyzwolenia i pierdół w telewizji...po przyjściu z pracy ma mase innych obowiązków...bo przeciez mąż...jest zmęczony...a Ty? oj tam oj tam...8 godzin w biurze siedziałaś nie możesz być zmęczona...przecież praca przed komputerem nie męczy..ale opowiadasz....