Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stollerra

własnie wyrzucono mnie z pracy!

Polecane posty

Gość stollerra
proszę was , nie kłótcie się. dośc jest zła na tym świecie

Gość fgh
MAM FACETA Z FIRMA-NOXA HA HA HA JEGO FIRMA TO ZBIERANIE ZASILKU DLA BEZROBOTNYCH TAK JAK I TWOJA:D:D:D : SIEDZISZ NA HARC IV I PIERDOLISZ

ale widzisz ze dzisiejsi "mezczyzni" karza ci dzieci rodzic, sprzatac, gotowac, wychowywac, dbac o niego, uprawiac sex i jeszcze zapieprzac 11 h dziennie :D dobrze, ze trafilam na normalnego, tradycyjnego faceta :) nie wymienilabym go na zadnego wspol;czesnego przystojniaka, oj nie 🖐️

Gość kałamarnica bez cyca
ło matko...anielica , ile jadu w tobie...musisz być bardzo nieszczęśliwa... pewnie też jesteś, jak to ładnie napisałaś..."gównem bez perspektyw"? we Wrocku dopiero co była miedzynarodowa manifestacja przeciw biedzie...myslisz, że to coś pomoże? a autorka niestety jest w sytuacji, w jakiej w tej chwili jest sporo osób...i gdybym mogła coś poradzic to tylko wyjazd za granice o ile sa takie możliwości.

Gość stollerra
ja harowalam fizycznie, a nie w biurze jak piszesz.nie byłam zmeczona po 10-11 godzinach tylko padnieta i to była praca zmianowa.

i tu sie mylisz, ma firme z bracmi. nie uznaje kobiet pracujacych, kobieta ma dbac o dom. a teraz musze juz isc do lekarza 🖐️

Gość fgh
WYJAZD ZA GRANICE I SIEDZIEC NA BEZROBOCIU---MYSLICIE ZE TU PRACA NA DRZEWIE WISI JAK GRUSZKI ? TU DOPIERO BIEDA A ZAPIERDALAC TRZEBA DWA RAZY SZYBCIEJ JAK W POLSCE

Gość fgh
NOXA idz do lekarza bo juz ci wali

do zwyklego ide, choc mi sie nie chce jak jasny chooj. polscy lekarze tez sa do bani, ale niech maja zajecie nara fani 🖐️

Gość noxelia idź sięwreszcie leczyć
bo coraz gorzej z tobą. I pozdrów swojego paszczura :D

Nox zal mi cie kobieto - ani urody ani intelektu. po pierwsze tak sie zachwycasz obcokrajowcami wow - w czym oni lepsi niz polacy ? jak to fajnie ze twoj facet ma firme - i to jeszcze z bracmi - czyzby rodzinka przejela interes po tatusiu - widze ze jestes sfrustrowana tym ze nikt porzadny cie nie chcial :) jak podoba ci sie tradycyjny system rodziny zapraszam do saudii tam nie bedziesz musiala pracowac :)

Gość fgh
to zapierdalasz 1300 km zeby do polskieg lekarza isc:D:D:D

mieszkam w polsce, choc wolalabym inaczej ale nie bede smiemniac bo i tak moje nk bylo :D ty tam sie piertol web, malo ktora zechce chlopca co nie potrafi rodziny utrzymac. jeszcze 50 lat temu tacy sie nie liczyli w spoleczenstwe, ja do dzis uwazam malo zarabiajacych facetow za zywe gowna 🖐️ takl przejeli bo o to chodzi w pokoleniach i przynajmniej ich zony i dzieci maja dobrze ;) a teraz zegnam 🖐️

coz za wspaniala kobieta - ocenia facetow przez pryzmat kasy - czyli swojemu facetowi dupe zaczelas dawac jak sie dowiedzialas ze ma firme :P nie lubie materialnych dziwek !

myslisz, ze ojciec ich harowal zeby wszystko nie wiem... w kanal poszlo? Nie! chcial zapewnic im przyszlosc i zrobil to, nic sie nie zmarnowalo, a ich pracowitosc pozwolila na ropzwoj firmy i dostosowanie do czasow w jakich zyjemy teraz. ale co ty mozesz o tym wiedziec, ty myslisz tylko o wlasnej dupie i zeby sie nachapac wiec szczesliwy to ty byc nie mozesz 🖐️

Gość fgh
NIE SCIEMNIAJ WIEM ZE NIE MIESZKASZ W POLSCE

Gość stollerra
ja nie jestem materialistką. ja chcę tylko normalnie żyć, żeby moje dzieci nie musiały się wstydzić że mają takich rodziców jak ja, że nie mogę im zapewnić normalnego życia. niemam na myśli zadnych wielkich rzeczy, dobrobytu, lecz normalnych prostych podstawowych rzeczy do przeżycia.

Gość g3rg3g
dlatego ja nie planuje miec dzieci;) sama przetrwam;)

Gość fgh
to zamiast gledzic na forum szukaj pracy , jest pelno ogloszen.widac nie jest tak zle jak jeczysz

Gość to tilko jooo
a masz jakiś zasiłek? może zarejestruj się w urzędzie pracy? może znajdzie się tam jakaś praca dla Ciebie, może wyślą Cię na jakieś kursy i podniesiesz swoje kwalifikacje?

Gość każdy powinien pracować
a zwłaszcza takie szmaty jak Noxelia, pierdzące w fotel całe dnie przy kompie w oczekiwaniu na rentę, pasożyt yebany :o

Gość mjnm...
stollerra - znajdziesz lepsza prace. Zarejestruj sie w UPracy, albo niech maz Cie zgloso do ubezpueczenia zdrowotnego, zebys miala leczenie darmowe. (zreszta powinnas byc zgloszona juz dawno)

Gość mjnm...
3maj sie🖐️

Gość stollerra
troche poleżałam, trochę popłakalam. ale teraz musze się wziązc w garśc bo córki niedługo wracają ze szkoły, i nie chce zeby zobaczyły mnie w takim oplakanym stanie. dziekuje wam za mile slowa. potrzebuje tego bardzo.czuje ze dlugo to potrwa zanim sie pozbieram ,chyba bede musiala poprosic lekarza o jakies srodki pomocnicze. mieszkam w pomorskim.