Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce fobii;;;

czasami zaglądam na forum fobi społecznej

Polecane posty

Gość nie chce fobii;;;

wczoraj znów weszłam i , wpisałam jeden wpis na tzw. shoutboxie ale nie zaakceptowało go bo nie jestem tam zarejestrowana. Myśl, że mam się tam zarejestrować jest straszna. Ta rejestracja będzie oznaczać , że należe do tych fobików. Wiem o tym doskonale, ale bronie się przed tą myślą. Kiedyś pewnie sie zarejestruję. Ale niewiem czy to zrobie.

Gość wszyscy mamy fobię
każdy,ma jakieś "schizy" dziś byłam u dentysty mało się nie porzygałam przy braniu wycisków i ogólnie z nerwów że tam jestem ale okazało się że nie jestem sama z takim uczuciem bo na poczekalni wszyscy "trzęśli portkami" od młodej dziewczyny do starszego emeryta wiem że być może to głupie porównanie,ale ja sama mam fobie społeczną i cud że poszłam do dentysty bo unikałam gabinetów aż przez to potraciłam zęby i będę mieć protezę fobia jest okrutna i niszczy życie moje prawie zniszczyła tracę zdrowie przez nią ale nie dam się jej i przezwyciężę ją przez nie wyłażenie z domu nawet do lekarza człowiek staje się roślinką która albo pozwoli dolać sobie wody i odżyć albo woli umrzeć w gąszczu chorych myśli.......Nie daj się fobii i nie rejestruj się na żadnych forach bo tam zrobią większą schize w Twojej głowie