Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleyx

Dziewczyny/Kobiety - Zadanie!

Polecane posty

Gość Aleyx

Legginsy dla mezczyzny, jakie polecacie? Jak wiadomo, wiekszosc facetow nie nosi kaleson, bo ich po prostu nie lubi. A zapewne nie chcialybyscie by wasz mezczyzna chorowal? Wiec?

Gość khkhkhkkhkh
A co jest złego w kalesonach ? Legginsy u faceta kojarzą mi się tylko z baletem.. niczym wiecej :O

Gość Aleyx
Coz jednak z tematem trzeba poczekac kolejna dekade. Tolerancja spoleczenstwa polskiego jest rozwinieta... (kurka, ktora jeszcze z jajeczka nie wyszla:) ). A niby to meskie ubrania sa takie mile w codziennym noszeniu, nieprawdaz?

co Ty bredzisz chłopie? :D mamy Ci kalesony wybierać? litości... czy Twoje kolezanki radzą się Ciebie jakie kupować majtki czy skarpety? :O chcesz to noś, tu chyba nie ma jakiś specjalnych kanonów czy wzorców skąd pomysł że któraś Ci tu będzie podawała przykłady :D

Gość Aleyx
@ szał ciałłłł Zaprawde umiejetnosc czytania ze zrozumieniem, ciezka jest do nabycia. Litosci :D. Gorsze tematy sie zdarzaly, ale jak ktos czyta miedzy wierszami i ma braki w rozumowaniu tekstu czytanego, to czemu sie dziwic? @ Quis leget haec? Mozna? mozna! Dziekuje za podpowiedz.

pytasz jakie kalesony Ci polecamy - faktycznie niesamowicie ukryty sens, tak ograniczona osoba jak ja, co słusznie zauważyłeś, nie jest w stanie tego pojąć - wybacz :D

Gość Aleyx
Dziekuje za wszelakie odpowiedzi(za te ironiczne i za te wnoszace cos do tematu). Pozdrawiam i mam nadzieje ze z taka sama latwoscia znajdziecie informacje na interesujacy was temat :). Pozdrawiam.