Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodniarka98

Czy kobiety w obcislych spodniach moga

Polecane posty

Gość spodniarka98

podniecic facetow gdy sa zgrabne i chodza w bardzo obcislych spodniach?

Gość Slawcio1988
muszą pokazywać piczki

...kobieta mająca w sobie to coś (i nie mam tu na myśli tego co faceci maja w rozporkach) co by na siebie nie włożyła zawsze będzie faceta podniecała, ...nawet we włosiennicy :)

Gość dandys z aaa
no pewnie - idealnie widoczna linia bioder, pośladków jest ekstra sexy. są takie kroje (i elastyczne materiały) że wchodzą głęboko między pośladki, wtedy jest szczególnie seksownie. Dla najśmielszych dziewczyn i/lub na specjalne okazje wersja "camel toe" plus niewinna minka i udawanie że się nie zauważa ujawnienia detali piczki jest ekstra prowokująca.

Gość dandys z aaa
letnie cieniutkie spodnie, prześwitujące stringi na tle opalonych pośladków to ekstra widoczek

Gość a jak kobieta nie ma tego
magicznego "czegoś" to może sobie zedrzeć stopy od codziennego noszenia seksownych wysokich obcasów, spódniczek i innych takich łaszków, a i tak ledwo ledwo kogoś chętnego znajdzie :P ja zawsze robię taki eksperyment. jak poznaję faceta, to raz ubieram się zwyczajnie, właśnie w jakieś dżinsy, bluzkę czy sweterek, buty na płaskim, lekki makijaż, a na drugi raz wybieram coś bardziej kobiecego, jakąś sukienkę, szpilki, kompletny makijaż. jeśli facet reaguje na mnie tak samo w obu tych zestawach - jest dobrze, jeśli reaguje pozytywnie tylko na kieckę i szpilki - chce jedynie zaliczyć, jeśli jest ok w zwyczajnym zestawie - będę tylko koleżanką. zawsze się sprawdza

Gość dandys z aaa
może i dobry test ale ryzykowny - w tym sensie, że faceci lubią pokazywać się z dobrze i atrakcyjnie wyglądającą kobietą, nawet jak zdają sobie sprawę, że nie da się jej szybko "zaliczyć". Poza tym nie lubią być olewani. byle jaki strój nie pasuje na każde spotkanie.

Gość Tomekk34543
mogą , ale tylko w legginsach .. W zwyklych obcisłych spodniach nie jest to mozliwe ..

Gość dandys z aaa
OK, o nie załapałem. W takim razie ok. chociaż ja bym od kobiety oczekiwał takiego rytmu: spotkania codzienne, związane zapewne z pracą strój normalny ale na indywidualne spotkane, jakiś element dający znać że sytuacja nie jest codzienną rutyną, że zależy jej robić dobre wrażenie. Nie tylko w sytuacjach randkowych ale nawet w relacjach związanych z pracą.

Gość perwersja skąd wiesz?
jak przecież ty całe życie chodzisz w spodniach od piżamy? :D

Gość fdsfds
ta ostatnia uczy jak kopać po jajkach ? LOL

Gość odblaskowe
:D

Gość dandys z aaa
mogą być nawet odblaskowe, wszystko zależy od sytuacji i stroju na wierzch. Błyszczące mogą być zupełnie odpowiednie do jakiegoś stroju wieczorowego, ostrego, nawet ryzykownego ale bardzo eleganckiego. Zazwyczaj w legginsach nie chodzi się z zupełnie odsłoniętymi biodrami. Jakaś tunika, długi top lub koszula. I seksowne odsłonięcia kroku i/lub bioder, a to w ruchu tunika się podciągnie, a to zadziała rozcięcie lub inny upsss najczęściej w pełni kontrolowany. Chociaż mojej kobiecie zdarzyło się utracić zupełnie kontrolę - na turystycznym wypadzie z przyjaciółmi była w legginsach, stringowym body a na to kurteczce zasłaniającej biodra. Wbrew prognozom zrobiło się b. ciepło i po drodze jak szliśmy tylko we trójkę z jej przyjaciółką schowała kurteczkę w jej plecaczku. Trochę później koleżanka gdzieś zniknęła nam z oczu w większym towarzystwie i moja została w legginsach pokazujących nie tylko jej figurę ale wciętym w rowek i z dyskretnym ale wyraźnym przecineczkiem z przodu. I żadne poprawianie nic nie dawało tylko jeszcze zwracało uwagę

A na mnie i błyszczące leginsy i normalne leginsy i obcisłe spodnie. Wszystko to na mnie działa :)

Gość Fiutek34
Mnie tez podniecaja kobiety zgrabne w obcislych spodniach!

Gość alexa22
w samych legginsach się nie chodzi bo to obciach, szczególnie że przeswitują i dupe widać

Gość fiutek78
Szkoda ze kobiety w leginsach zakrywaja pupe.

Gość facetowy76
Odkrywajcie ja!