Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larson_goodbye

Klub gejowski!

Polecane posty

Gość larson_goodbye

Czy gdyby wasza żona chciała iść do klubu gey & les, mielibyście coś przeciwko temu? Ogólnie sytuacja wygląda tak: Jestesmy ze sobą ponad 6 lat, małżeństwem jesteśmy 3 lata. Mamy córkę. Moja żona przyjaźni się od dawna z dziewczyną która jest les i chłopakiem który jest gejem, a wczoraj powiedziała mi, że chciałaby z nimi + jeszcze jedna koleżanka(hetero) + jej siostra cioteczna(hetero) jechac do takiego klubu obok do miasta na występ Maryli. Ogólnie po dyskotekach nie chodzi. CZasami z dziewczynami wyjdzie do baru na piwo ale to raz na miesiąc. Wychodzimy razem, ale ja też czasami wychodzę z kumplami sam. Mamy do siebie pełne zaufanie. Wczoraj trochę się wzburzyłem, że jak to itd i żona od razu powiedziała, że ok nie ma sprawy nie pojedzie... ale dziś się tak zastanawiam, że czemu nie w sumie to klub gejowski, a ona jest w 100% hetero. Ona mnie puszczała samego na hip-hopowe festiwale, które trwały po 3 dni, nie jeździła ze mną ponieważ nie lubi takiej muzyki.... a co wy o tym sądzicie??

Gość larson_goodbye
odpowie mi ktos!!!!

Gość achtunge achtungee
oczywiście niech idzie życzymy dobrej zabawy:) otwartość w związku to połowa sukcesu;)

Gość larson_goodbye
hmmm otwartość?? Ja żony nigdu nei zdradziłem mimo wyjazdów właśnie chociażby na festiwale itd i mam nadzieje że ona tak samo...

Gość achtunge achtungee
słuchaj zdarzyć się może zawsze i wszędzie jak sobie ufacie to przestań się nakręcać:)

Gość larson_goodbye
właśnie ogólnie chodzi czy nie mieć nic rzeciwko żeby tam poszła ???

Gość larson_goodbye
wiem, że sie nie zarazi ale ogólnie chodzi mi o to ze ma meza, dziecko a po klubach gejowskich bedzie lazic

Gość Proszek do ćpania
Homoseksualizmtofajnasprawa

no ale co w tym złego? jakby poszła ze znajomymi do zwykłego klubu to już by było ok? nie widzę żadnego racjonalnego argumentu za tym że jej iść tam nie wypada

Gość to jak zamierzasz uwierzyc
mnie na sam wdog geja chce mi sie wymiotowac

tak? a po czym poznajesz takiego geja że na sam widok chce ci się wymiotować?

tak? a po czym poznajesz takiego geja że na sam widok chce ci się wymiotować?

Gość to jak zamierzasz uwierzyc
to tak jak alergia na kusz nie widac a zaczynasz kichac

Gość tez chodzilam do
takich klubow. Najpierw z ciekawosci, a pozniej dlatego, ze odbywaly sie tam najlepsze imprezy. Nie jestem les. Poznalam wielu nowych ludzi, ale nigdy nie byly to znajomosci erotyczne. Twoja zone zapewne rozwniez pociaga taki troche "zakazany owoc", a ze ma znajomych ze srodowiska bedzie sie czula w tym klubie bezpieczna. Zwyczajnie chce poszalec, potanczyc, bez koniecznosci tlumaczenia sie pijanemu facetowi, ze nie ma ochoty na seks z nim (dosc czeste w wypadku was, heterykow, panowie...). A tam bedzie miala z kim tanczyc, bo geje w wiekszosci potrafia pofikac o nie wstydza sie wychodzic na parkiet. Spokojnie. Chyba znasz wlasna zone i jej seksualne preferencje..? Gdyby miala ochote na kobiety, nie musialaby chodzic do klubow gejowskich, by znalezc chetna. A z kolei gej zatanczy z Twoja zona, nawet przytuli mocniej, ale seksu - bedz pewien - z tego tez nie bedzie ;)

Gość larson_goodbye
niby tak........

Gość tez chodzilam do
napisales, ze lubisz hip hop, a zona za ta muzyka nie przepada. Co nie znaczy, ze nie ma ochoty czasem wyjsc z domu i zaszalec. Znalazla towarzystwo, z ktorym mozesz ja bezpiecznie wypuscic z domu. A w razie watpliwosci - pojsc z nimi. Tylko, ze sie boisz, prawda? ;) ze jakis gej zlapie Cie za tylek :D naprawde wolalbys, zeby zona poszla na tance z kolegami z pracy, czy z dawnej szkoly? Myslisz, ze tak byloby lepiej, ze po drugim drinku zaden by sie do niej nie zaczal dostawiac? Naprawde pierwsza wersja jest lepsza. I ona wiecej sie pobawi, i Ty mozesz byc spokojniejszy.

Gość A CO W TYM DZIWNEGO
Poproś żeby ciebie też wzieli ....:D Sama mam męża rodzine nie jestem żadna les ale w Szczecinie kiedyś był taki klub TOTU i bardzo często tam lubiłam chodzić -teraz mieszkam na drugim końcu polski i nie mam takiej atrakcji :)

Gość A CO W TYM DZIWNEGO
aa i powiem ci jeszcze ze tacy ludzie naprawde potrafią sie kapitalnie bawić ...mój wtedy chłopak (teraz mąż ) zapytał mnie kiedyś -dlaczego tam łaże a ja na to ,że żaden zapluty pijaczek nie łapie mnie tam za tyłek Wtedy poszedł ze mną i naprawde świetnie sie bawił ale w pracy oczywiście to ukrywał :D

Gość tez chodzilam do
w kazdym wiekszym miescie jest klub gejowski. Jesli masz kontakt ze znajomymi ze srodowiska to zapytaj dokad teraz masz chodzic :)

Gość gość
Szukasz imprez w klimacie sex party kierowanych wyłącznie dla mężczyzn? 16.02.2018 wielkie otwarcie cyklu imprez G-Party! www.g-party.pl Nie przegap!

Gość renka67

Księża Józef i Krzysztof Litwa i Krzysztof Polewka nie uprawiali seksu z kimś spoza zaufanego grona?
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/po-tym-zabojstwie-przes talem-wierzyc-w-boga-czy-to-ksieza-zabili-roberta-wojtowicza /jgk7cjs