Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem okropna baba

jestem okropna :-9

Polecane posty

Gość jestem okropna baba

Dziewczyny, poradzcie cos, bo sama ze soba dostane p**rdolca :o Jestem w 37 tc ciazy, mam cudownego meza, dwulatniego synka i w ogole wszystko jest ok, a ja jestem wiecznie niezadowolona, zla, na wszystko reaguje impulsywnie i nerwowo, potem mam wyrzuty sumienia, a za chwile znow to samo...Do konca zeszlego tygodnia pracowalam (na pol etatu), ale od tego tygodnia juz mam wolne. Synek moj chodzi 3 razy w tygodniu do przedszkola i rowniez teraz bedzie chodzil jak ja jestem w domu, bo za rada pediatry w jego zyciu powinnismy unikac jakichkolwiek zmian i trzymac jego rytm (ze wzgeldu na pojawienie sie nowego maluszka), totez tak robimy, wiec w tygodniu tak czy inaczej bede miala wtorki, srody i piatki dla siebie. Maz po pracy robi w domu doslownie wszystko, ot gotowania po zakupy i opieke nad synek, ale mi wiecznie cos nie pasuje... Nie wiem, moze to przemeczenie, ale w ogole nic mnie nie cieszy, nie mam sily na nic, wkurza mnie ten wielki brzuch i ograniczenie, zreszta wszystko mnie wkurza...:o Co robic? Jak sie rozluznic i jakos normalnie zachowywac? macie jakies rady?

Gość jestem okropna baba
od* synkiem * i w ogole przepraszam za literowki, ale mam normalnie dol prze zto moje zachowanie i dlatego tak bezsensu i nieuwaznie pisze :o

Hej... ja nie jestem w takiej sytuacji choc czasami przed @ tak mam... moj maz sie do mnie tuli caluje a ja go odpycham i wszystko mnie wkurza... ale to za chwile mija... czasami sama wiem ze przesadzam... poprostu chyba hormony nam buzują :D takie juz jestesmy :) :)

chyba w ciąży jest normalne, prawda? Co prawda nie byłam w ciąży ale moja siostra Zachowywała sie dookładnie jak Ty (bez obrazy) wiecznie coś jej nie pasowało, ciągle wieszała na kimś koty i wyrzywała się. Po porodzie wszystko minęło. Także u Ciebie też tak pewnie będzie. Powodzenia i łatwego rozwiązania życze :)

Gość jestem okropna baba
Mam nadzieje, ze macie racje...ale ja nie przypominam sobie, zebym byla taka impulsywna w pierwszej ciazy :O Teraz normalnie masakra jest, potrafie nawrzeszczec na meza, bo zobaczylam jedna mala plamke na stole po jego sprzatania po obiedzie...:o albo jeszcze lepiej w sobote kazalam mu kupic kwiaty i on zamiast czerwonych kupil zolte :O:O Normalnie az sie zastanawiam czy jakis psychiatra by mi sie nie przydal, bo ja juz przechodze sama siebie...:o

nic się nie martw. Minie zobaczysz. Moja sis w pierwszej ciaży w porównaniu do tej drugiej to niebo a ziemia. W pierwszej normalnie się zachowywała a w 2 koszmar. Każda ciąza jest inna i inaczej się ją przechodzi:)

Gość D.BillI
za dobrze masz;)

Gość jestem okropna baba
Myslisz, ze za dobrze mam? Ze gdybym mialam gorzej, wszystko na swojej glowie, zero pomocy meza itd. to byloby lepiej i ja bylabym powiedzmy pokorniejsza i bardziej opanowana?

Gość jestem okropna baba
Myslisz, ze za dobrze mam? Ze gdybym mialam gorzej, wszystko na swojej glowie, zero pomocy meza itd. to byloby lepiej i ja bylabym powiedzmy pokorniejsza i bardziej opanowana?