Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewks

CHory Benio

Polecane posty

Witam. Potrzebuje pomocy w sprawie bernardyna. Mój pies ma cztery miesiące ( 27 skończy), był szczepiony na wszystkie wymagane szczepienia łącznie z badaniem kału, odrobaczaniem. Dziś wymiotował parę razy, chodzi markotny, nie chce jeść, w ogóle nie bawi się ( zawsze jest żywym psem), jak mnie widzi to lekko pomacha ogonem. Pije dość dużo wody. Co moze mu być? Czytałam , ze może to parwowiroza , czy to może być to nawet jak był szczepiony? Czy wyjdzie z tego :?: :?: :?: Ile kosztuje tak orientacyjnie leczenie u weterynarza? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam Ewelina

Gość yrururtu
może po prostu się czymś zatruł? czym go karmiłaś ostatnio? :classic_cool:

Gość ewks.
podałam mu trzy tabliczki czekolady gorzkiej 99% :)

Gość To moze byc tez nosowka
idz z nim jak najszybciej do weterynarza, bo stracisz psa. Leczenie nie bedzie az tak bardzo kosztowne, ale bedzie dostawal zastrzyki. Im bardziej bedziesz zwlekala tym pies ma mniejsze szanse na przezycie.

Nie wiem po co siedzą tu ludzie, którzy się podszywają, bez sensu odpowiadają, przeciez to chore, sprawia im to przyjemność czy jak. Niestety podszywaczu ale ja mam czarny nick , a Ty pomarańczowy więc i tak nie udało Ci się.