Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosmicznna

Juz sie nie moge doczekac kiedy sie wyprowadzę z domu

Polecane posty

Gość cosmicznna

a to sie stanie juz niedługo, juz 1 X mnie tu nie bedzie:) mam dosc zycia na wsi, gdzie jedyna rozrywka jest internet i spacer. Mam dosc codziennych kłotni i sprzeczek w moim domu(pomiedzy rodzicami, dziadkami, bratem-to znaczy oni sie kloca miedzy soba, ja staram sie z nimi nie klocic bo bym calkiem zwariowała) Mam dosc wieczorów spedzanych przed kompem, mam dosc ukrywania wszystkiego co robie.

Gość cosmicznna
cy wy tez woleliście mieszkac na stancji niz w domu rodzinnym?

Gość cosmicznna
up

Gość Dorinsa00
"mam dosc ukrywania wszystkiego co robie." jak się wyprowadzisz z domu to już bez obawy będziesz mogła jarać marychę i się puszczać z byle kim

Gość cosmicznna
nie chodzi o to Dorinsa :D nawet maseczke musze robic w ukryciu bo zaraz jakies glupie gadanie, albo kanapki, bo jak dziadek zauwazy to zaraz głupie komentarze czemu tak grubo smaruje itp. -w zartach to chyba gada ale grom wie o co mu chodzi :O wkurwia mnie juz to

Gość cosmicznna
poza tym chcialabym w koncu wychodzic gdzie i chce i kiedy chce i nie pytac nikogo o zdanie i nie wysłuchiwac głupich komentarzy. od roku nie chodze na imprezy, bo matka zawsze miala jakies watki jak chodziłam, zawsze psuła mi cale wyjscie :O mialam tego juz dosc i zrezygnowałam z wyjsc

Gość cosmicznna
up

Gość Dorinsa00
"tym chcialabym w koncu wychodzic gdzie i chce i kiedy chce" o kurwa jaka z ciebie dupa wołowa normalnie pod spódnica matki żyjesz

Gość cosmicznna
dlatego ciesze sie ze to sie zmieni

Gość a co takiego robisz
że musisz to ukrywać?

Gość aaaaaaaaaaaaah
dorinsa nic o tym nie wiesz i sie nie wypowiadaj . :O bardzo dobrze aqutorko :)

Gość zimno mi dzisiaj
kolejna małolata ze wsi, co posmakuje miejskiego życia...za 2 lata z bachorem tam wrócisz i tyle

Gość fgfdfgfgdf
ja meiszkam z rodzicami a mam 25 lat i dobrze mi jest ;) dobre mamy stosunki. kiedys bylo gorzej ale w koncu doszlismy do porozumienia, generalnie staram sie z nimi jak najmniej gadac i to pomaga ;)

Gość Dorinsa00
dupą wołową zawsze pozostaniesz jak nie umiesz się sprzeciwić rodzicom to nikomu się nie sprzeciwisz nie poradzisz sobie w mieście wieśniaku w mieście trzeba być drapieżnikiem

Gość ererertrer
ja meiszkam z rodzicami a mam 25 lat i dobrze mi jest ;) dobre mamy stosunki. kiedys bylo gorzej ale w koncu doszlismy do porozumienia, generalnie staram sie z nimi jak najmniej gadac i to pomaga ;)

Ja się dziewczynie nie dziwię. Mając taką atmosferę w domu pewnie woli unikać sprzeczek. Więc pozostaje życzyć powodzenia.

Gość Dorinsa00
dupą wołową zawsze pozostaniesz jak nie umiesz się sprzeciwić rodzicom to nikomu się nie sprzeciwisz nie poradzisz sobie w mieście wieśniaku w mieście trzeba być drapieżnikiem

Gość cosmicznna
ze wszystkim musze sie ukrywac, nawet nie jem razem z nimi, tylko w swoim pokoju. ostanio wyszłam pobiegac wieczorem i jak wrociłam to matka juz dziwna mina bo myslala ze juz gdzies z kims byłam :O dlatego teraz wychodze w ukryciu z domu zeby pobiegac. do tego te ciagłe klotnie :O az uszy więdną :(

Gość cosmicznna
nikogo tez nie zapraszam kiedys zaprosiłam chlopaka do domu, siedzialam z nim w pokoju, wychodze po herbate a matka pod drzwiami, jego buty oglada i sie smieje ze taki wielki rozmiar miał :O opierdoliłam ja wtedy i on na pewno to słyszał...

Gość cosmicznna
up

Gość cosmicznna
up

Gość cosmicznna
up

Gość cmxklbmkf
a ty myślisz ze jak zamieszkasz na stancji to ludzie sie nie będą wpierdalać? nie mówię że wszyscy ale dużo takich, interesują sie co robisz, gdzie wychodzisz, kiedy wrócisz co by mieli wolną chate o maseczke też moga sie pytać niektóre wscibskie dziewuchy, poza tym będą ci podpierdalać kosmetyki z łazienki i żarcie z lodówki, także jeszcze zatęsknisz za dziadkiem i zaczniesz cienko smarować :)

Gość cosmicznna
no to co niech sie interesuja, ale na pewno nie beda mi tego zabraniac i strzelac fochów jak mama mam dosc mojego brata który wpierdala sie do mojego pokoju co 5 min!!! a jak zamkne na klucz to wali mi w drzwi i kopie :O juz najgorzej dziwaczni sa dziadkowie, wytrzymac z nimi nie mozna, oni sa zupelnie z innej epoki :O

Gość cosmicznna
ludzie litosci :O czy jezeli juz jestem ze wsi to jestem kojarzona z polem i gospodarstwem? To jest duza wies i nie ma tu typowych wiejskich chat tylko ładne domki, bloki. Z gospodarka nie mam nic wspolnego :O

Gość cosmicznna
ok, przeprosiny przyjete :classic_cool: jest ktos w podobnej sytuacji do mnie?

Gość żebyś się nie zdziwiła
nie potrafisz sobie poradzić w domu z rodziną a uważasz że poradzisz sobie z obcymi?