Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i szukam nooo

chce kupicspodnie dla 2 latka

Polecane posty

jak w temacie, podobaja mi sie 2 pary http://allegro.pl/spodenki-z-guma-firmy-hm-rozm-92-chlopiec-i1819878512.html http://allegro.pl/wypasione-spodnie-roll-up-hm-r-92-i1820878165.html i teraz ktore wybrac? obie mi sie podobaja, chociaz moze bym sie sklaniala w strne tych drugich bo moze starcza na dluzej, ale za to pierwsze chyba lepsze na jesien...sama nie wiem, moze ktos mial i mi doradzi?

I jedne i drugie są fajne ale za taką cenę nie kupisz w normalnym sklepie, jeszcze dodając przesyłkę? Zawsze to lepsze nowe niż uzywane

a no napewno nie kupie za ta cene nowych, tylko ktore praktyczniejsze? tych drugich nikt nie licytuje w sumie, a pierwsze juz 2 osoby choc cena podobna :-|

a no napewno nie kupie za ta cene nowych, tylko ktore praktyczniejsze? tych drugich nikt nie licytuje w sumie, a pierwsze juz 2 osoby choc cena podobna :-|

No sory za 30 zł nie kupisz nowych spodni, nie przesadzaj. W sieciówkach są czasem takie promocje, ze masakra, tylko trzeba trafić

no wlasnie pisze ze nie kupie, chyba ze na promocji normalna cena spodni dla dziecka np w h&m to 70-90zl, za ta cene to sobie chcialabym kupic:|

Gość anexxis
obie pary niepraktyczne, tylko wyglądaja ładnie a dziecko się meczy w takich spodenkach Najlepiej dresowe, na gumce

Gość bukaaa
Skoro spodnie są typu roll-up, to są to spodnie letnie. Przeciez w zimie nikt nie robi sobie spodni 3/4. A te pierwsze są wyjątkowo brzydkie. Szukaj dalej.

ja kupiłam pdobne do pierwszej pozycji w h&m, widzę, że są wygodne i kupiłam je wczesną wiosną, a syn chodzi dalej i jeszcze pewnie pochodzi, tylko kupiłam rozmiar większe

podobne bo z gumką na dole, a tak gładkie i nic sie z nimi nie dzieje

no ja nie wiem, moj starszy syn mial roll upy i chodzil w nich najpierw wiosna, a potem odwinelam i jesien i zime w nich przebiegal. Z ta gumka nie mialam jeszcze spodn bo jakos mi sie wydawalo z sa dziewczece ale te mi sie podobaja

Gość te drugie ma mój synek
i to są cienkie spodenki, na pewno nie na jesień kupiłam je nowe, na wyprzedaży za 20zł w H&M

anexis-mi chodzilo o spodnie na wyjscie gdzies do sklepu, na urodziny czy gdzies, do przedszkola i po domu to dresy obowiazkowo, ale nie lubie na wyjscia ubierac dresu :)

no coz , ja przegapilam wyprzedaze bo lezalam w szpitalu,wiec teraz musze nadrobic szczegolnie ze robi sie zimniej. Nie chodzi mi o jakies grube spodnie, moze wrecz przeciwnie, bo pod spod mozna zawsze ubrac rajstopy. Niestety na zdjeciach nie widac ktore sa grubsze a ktore ciensze

z gumką są fajne dlatego, ze po deszczu mozna śmiało spacerować, bo nie opadają do ziemi, tylko kończą sie na poczatku buta i jest ok, jak dla mnie wyglądają fajnie i broń boże dziewczęco, zresztą w tym wieku to jaka to różnica

Gość te drugie ma mój synek
te pierwsze, to przecież normalne jeansy i na pewno bardziej się nadają na jesień - jeśli znasz jeans dla dzieci z H&M, to powinnaś wiedzieć, że są z grubego materiału te drugie są z cienkiego materiału i na jesienne chłody moim zdaniem nei nadają się no chyba, że potrzebujesz je faktycznie tylko na wyjścia "gdzies" lub "do kogoś", a nie "na dwór';)

Gość spodnie z h&m...
bywaja rozne, dzinsy nie zawsze sa grube a te drugie tez ma syn i kupilam je za 70zeta,sa cienkie to fakt ale za to niezniszczalne uzytkowalismy je ponad rok i naprawde nic sie z nimi nie stalo