Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama rocznej coreczi

poradzcie mi cos, durna szwagierka

Polecane posty

Gość ty dla niej żadną rodziną nie
tak myślałam że to prowo...

Gość chyba ostatnio taki temat
prowo nie prowo ale w życiu są i tacy ludzie. Więc mnie nic nie dziwi. A poza tym każdy mógł napisać -podszyć się i cała tajemnica. ;)

Gość sensitive23
Kochana po pierwsze na wlasne dziecko i rodzine nalezy lozyc z wlasnej kieszeni poniewaz nikt nie ma obowiazku dawania,pozyczania i kupowania nie swoijemu dziecku. Na wakacje pojechali bo ich na to stac i nie widze w tym nic zlego a przeciwnie.Do domku nad jeziorem tez cie nie zabrala bo co to znaczy ze co nigdzie sie dziewczyna sama nie moze ruszyc bo wszedzie sie wciskasz????no zal jak nic. Zabierac samochodem ciebie i dziecka tez nie musi bo moze nie pomyslalas ze szagierka ciebie zwyczajnie nie lubi i wcale sie nie dziwie jesli jestes taka natretna i wymagajaca. Nie wyliczaj nikomu co kto ma,gdzie kto jezdzi bo to kazdego indywidualna sprawa. A swoja droga masz jedno roczne dziecko wiec sa zlobki,przedszkola,opiekunki i mozna zakasac rekawki i pojsc do pracy i spelniac swoje wymagania bo narazie to tylko skomlisz i wymagasz od innych.Zal mi ciebie i na miejscu twojej szagierki nie dalabym tobie nic a nic zebys wiedziala co to znaczy ciezka praca a potem WDZIECZNOSC. Zastanow sie nad tym czy nie zbyt duzo chcialabys osiagnac cudzym kosztem.

Gość kaczorkowa22
to jak musicie każdy grosz liczyć to zasuwaj do roboty - grosza będzie więcej! A nie wymagasz że Ci rodzina pampersy kupować będzie. a pampersy to wydatek niemały, więc Ty oczekujesz sporej pomocy finansowej. Tylko zrozum wreszcie - każdy troszczy sie o swoją rodzinę i mimo że zawsze jest tak że ktoś ma więcej a ktoś mniej to ten bogatszy nie ma obowiązku sponsorować słabszego.

juz mozecie przestac ujadać bo mi sie znudziło

te dwa ostatnie wpisy, to nie ja :( idz sobie stad podszywaczu :( co do tego basenu, coscie sie go tak uczepily- przeciez ja jej nie kaze za nas placic, tylko zeby podjechala samochodem i nas do domu odwiozla, bo sie musze z rocznym dzieckiem tluc tramwajem a pozniej jeszcze daleko piechota.... ja jej nie wyliczam wakacji,ale pojechali i tez nam gowniane jakies prezenty przywiezli- ze im nie bylo wstyd, juz by lepiej nic nie kupowali- normalnie jak na ta gwiazdke- gowna jakies. ona mi mowila, ze ten wyjazd to juz w zeszlym roku rezerwowali, ale nie wydaje mi sie, bo jakby wczesniej rezerwowali, to by cos mowila, a ona nie pisnela nawet slowka, dopiero 4 dni przed wyjazdem tesciowa mi powiedziala, moj m. chyba tez nic nei wiedzial. oczywiscie, ze chcialam isc do pracy, ale z malym dzieckiem trudno,a na zlobek musze jeszcze gdzies rok czekac, a jak pytalam czy by mnie do firmy nie wzieli, to stwierdzila, ze nie ma dla mnie etatu, bo oni tylko we dwoje pracuja :( chciec to moc, jakby nam chcieli pomoc, to cos by dla mnie znalezli, zwlaszcza, ze oni tylko przy komputerkach siedza, pach, pach, pach i cala robota.

Gość sensitive23
Posluchaj gdybym ja musiala tak liczyc grosz do grosza i ciagle prosic o pomoc rodzine to poszlabym ulice zamiatac gdziekolwiek i byloby pach,pach,pach i troszke kasy wiecej w kieszeni. A i na pampersy by starczalo.... moim skromnym zdaniem jestes zwykla egoistka ktora uwaza ze majac dziecko wszystko sie tobie nalezy otoz szanowna autorko miec to moc i nic nie pozostalo jak zakasac rekawki i dojsc do tego co osiagnela twoja szwagirka. A na szwagirki miejscu nie dalabym nic a nic bo nie zaslugujesz nawet na te gowniane prezenty jak piszesz.

Gość no wiesz autorko....
moze nie nadajesz sie do pracy przy komputerku - nie dla kazdgo pach pach jest takie proste swoja droga szwagierka zatrudniajac cie na pewno by co rusz slyszala ze twoja pensja jest za mala

jestes zalosna.pomagac w rodzinie to inna sprawa.a ty roscisz sobie pretensje jakby ci sie wszystko nalezalo.i zrozum kobieto,ze nie masz racji i nic ci sie nie nalezy.ja pierdziele piszesz z pretensjami wielka matrona.a wez sie za robote ,zrob cos sama,a nie wymagaj od innych.

Gość powiedziec tak
jak chcialas miec dziecko to na nie zarob - z jakiej racji ktos ma na was wydawac pieniadze?