Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

note avec profonde

O co chodzi z tym MADOXEM ???

Polecane posty

Przecież on wygląda jak dziewczyna, ma typowo kobiecą urodę, te włosy, makijaż, ruchy, przecież on ma damski głos... Zastanawiam się czy on przypadkiem nie urodził się jako obojniak ? Może usunęli mu piczkę a później ruszyły damskie hormony i tak to wygląda ? :D

Gość Dorinsa00
mi się tam podoba chętnie bym się z nim umówiła na randkę

Gość Dorinsa00
to ładny chłopak

Gość Dorinsa00
szpak mi się nie podoba

Gość Dorinsa00
ciekawe czy madox lubi dziewczyny

spiewa jak mala dziewczynka :o beznadzieja, z takim chlopem czulabym sie jak mutant:o nie wiem czy to gowno nie jest bardziej kobiece niz ja :o sztuczne gowno takie.

Gość pomaranczowa pomaranczaaa
oni nie wyglądająinaczej niż wszyscy, to po prostu zwykli chłopcy pomalowani i ubrani za dziewczynki. Jakby ktoś z nich szlaufem zmył makijaż zostaliby zwyczajni chłopcy. Mnie ciekawią ludzie którzy nie wyglądaja inaczej na zewnątrz ale mają coś ciekawego w środku a nie tylko wytarte slogany, że chcą wyglądać inaczej niż wszyscy wo wygląd to tylko małe coś na zewnątrz. Z tego co ci chłopcy mają do powiedzenia jak słuchałąm w wywiadach nie wiele w nich w środku ciekawego. A Michał to już wielka gwiazda! W końcu tańczy w tańcu z GWIAZDAMI :o

Gość pomaranczowa pomaranczaaa
właśnei ostatnio jak przełączałam programy, patrzę a tu tańczą 2 kobiety... przypatrzyłam się ...a tu Michał. I zwątpiłam :o Taniec z GWIAZDAMI!