Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ida00099

schudłam i mam parę wątpliwości

Polecane posty

Gość ida00099

No więc, zabrałam się za siebie. Od dwóch tygodni jem jedynie mnóstwo warzyw, trochę chudego nabiału, czasem kapka oliwy czy owoc. Dużo piję, wiadomo. Chodzę na rolletic i jeżdżę na rowerku stacjonarnym, wklepuję kremy i jem tabletki linea. Chudnę ładnie- z 67 na 63 kg, plus po parę cm w obwodach. Ale mija już 2 tydzień i mam wrażenie, że coś jest nie tak. Po pierwsze- waga i cm stoją od kilku dni. Słyszalam, że może się tak zdarzyć, ale nie bardzo wiem co teraz. Po drugie- mam wrażenie, że jem bardzo dużo i ciągle jestem zapchana, a jak sobie policzę kalorie to jakimś cudem wychodzi mi raptem mniej niż 800 dziennie. Wiem, że to za mało, i teraz panicznie boję się jojo, i nie wiem co dodać, żeby było więcej. A tak poza tym to wychodzi na to, że dosyć sporo schudłam, i mam już w sumie fajną wagę (wzrost 172cm), a jak na siebie patrzę to dalej w wielu miejscach jest zdecydowanie za dużo (np. uda 58, biodra 103, wałek pod pępkiem, mimo że talia 68...). Nie chcę się zagłodzić, chciałam dojść do 62 kg, ale wychodzi na to że to jeszcze za dużo i powinnam zejść jeszcze niżej. co robić?

Gość ida00099
przepraszam, miało się znaleźć w "dietach", prosżę o usunięcie wątku.