Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annel_

Urodziny!

Polecane posty

Gość annel_

Wiem, że takich zapytań były miliony, ale nie mogę znaleźć nic interesującego. Nie wiem co kupić koledze na 29 urodziny... Tzn. jeszcze nazywam go kolegą, bo w sumie dopiero zaczynamy się spotykać, ale parą jeszcze nie jesteśmy. Znalazłam coś takiego jak "alkoholowa ruletka", czyli gra, w której zamiast żetonów są kieliszki. Wydaje mi się, że to dość fajne i nawet oryginalne. Myślałam też nad breloczkiem np. Diddlem, ale przecież dorosły facet nie będzie nosił miśka przy kluczach. Chciałabym z jednej strony coś śmiesznego, ale z drugiej żeby nie było do końca jednoznaczne. No nie wiem, poprostu sama nie wiem. Macie jakieś pomysły???

Gość canonae1
kup mu strzykawkę i działkę, to też jest podobno fajne

Gość annel_
myślałam o tym, ale on nie lubuje się w takich rzeczach ;p. wiem, że urodziny są ważne dla niego... i w ten sposób chcę mu dać do zrozumienia, że mi trochę zależy.

Gość lampka wina razy dwa
książka to nie jest dobry pomysl. raz to zrobilam i byla nietrafiona

Gość annel_
a jak książka, to jaki temat będzie taki...hmm jakby uniewrsalny?żeby właśnie nie była nietrafiona

Gość stefannnnnnnnnnnnn
moze zamiast maskotki na kluczyki np do samochodu mozesz kupic jakis bryloczek ze skorzanym etui na przyklad;)