Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Josef Fritzlllll

Bzyknęłam 17-latka...

Polecane posty

Gość Zuzanna Ameelli
Chcialabym jeszcze nawiazac do Twojej wypowiedzi 14.22 o tym co powiedzialy Twoje kolezanki na wiesc o tym co zaszlo. Co konkretnie mialy na mysli pytajac "jak dlugo wytrzymal"?

Gość Josef Fritzlllll
Chodziło o tego gówniarza, raczej uważa się, że taki łepek nie będzie długodystansowcem podczas takiej akcji.

opowiedz swoją historię prawiczkom z kafe, którzy tak zachwalają "młodzieńcze związki" :O byłaś młoda, naiwna i facet wykorzystał cię jak chciał, pewnie w każdy najpodlejszy sposób. aż dziwi mnie, że nie miałaś żadnego instynktu samozachowawczego... :o patologiczna rodzina?

Gość Zuzanna Ameelli
A Twoim zdaniem - byl dlugodystansowcem?

Gość Josef Fritzlllll
Moim zdaniem był to szybki numerek jak każdy inny.

Gość Zuzanna Ameelli
Co sie dzialo z Toba i z nim po kwietniu?

Zuza i jej pytania... litości. autorko ty masz jakiś głębszy problem z głową. dałaś sobie ją komuś zjebać na samym początku swojego życia emocjonalnego. nie wiedzieć czemu.

Gość Josef Fritzlllll
patologiczna rodzina? Nie. Tu znów wróciłabym do problemów z samoakceptacją. On pomógł mi osiągnąć obecny wygląd. Czy coś w tym stylu... Przepraszam, ale to za daleko poszło, nie mogę już o tym pisać, każdy post dalej to już będzie podszyw. Dziękuję i pozdrawiam..

Gość Zuzanna Ameelli
Dziewczyno - glowa do gory. Wbrew temu co Ci sie teraz wydaje - nie jestes zadnym dziwolagiem. A to co opisalas trafia sie bardzo czesto . Az za czesto. Za to jednak to wszystko razem wcale nie wyglada tak zle jak Ci sie wydaje. Potrzebujesz po prostu pewne rzeczy poukladac. Jesli chcesz to zapraszam na maila cogther@gmail.com

"Nie. Tu znów wróciłabym do problemów z samoakceptacją. On pomógł mi osiągnąć obecny wygląd. Czy coś w tym stylu..." nic nie rozumiem. pomógł w samoakceptacji poniżając cię? cudnie.

Gość nastolatki
O matko!Kobieto jaki Ty masz problem??? Ja miałam 22 lata ja się przespałam z 16 latkiem a po jakimś czasie z 18 latkiem.I co? Mają do mnie sentyment...seks był fajny.Nie mam żadnych wyrzutów sumienia.