Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jawiemjuz

wybory Poznan

Polecane posty

Gość jawiemjuz

Dla mnie Bożena Szydłowska. Dla Wielkopolan najlepsza kandydatka. Z ramienia PO. Mało agresywny styl uprawiania polityki, stawiający na kompetencje i umiejętności. Moim zdaniem wielki plus za aktywne działanie na rzecz budowy zachodniego Centrum Chorób Serca i Naczyń w Poznaniu, zaangażowanie w pomoc w zakupie nowoczesnego sprzętu dla Wielkopolskiego Centrum Onkologii, przeciwdziałanie patologii wśród dzieci i młodzieży poprzez sport, aktywny udział w staraniach o organizację Euro 2012 w Poznaniu. Kobieta silna i wyjątkowa.

Gość mozliwe ze tak
Jestem na etapie wyboru, każda opinia jest dla mnie istotna, bo chcę świadomie oddać głos. Pani Szydłowska faktycznie jest okej i biorę jej kandydaturę pod uwagę. Poczytam więcej na jej stronie. Zobaczymy.

Gość jiojioj
naprawde myslicie, ze ludzie sa debilami i nie wiedza, ze dorabiacie sobie chwalac na forach danego kandydata?:O Skoro ta baba zatrudnia ludzi od marketingu szeptanego, to ja na nia glosowac na pewno nie bede:D

Gość amarylkau748
Pleciesz, jak szeptany? Co to jest? wybory to temat rzeka i nic dziewnego, że ludzie wymieniają się poglądami. Ja np jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję, ale na pewno na kogoś z platformy, bo tylko oni działają jak należy w naszym powiecie.

Gość czerwonyberecik
Ja też zagłosuję na Platformę w Poznaniu.

Gość typowapopo
Szydłowska jest na 5 miejscu wśród wszystkich posłów pod względem ilości sprawozdań. To wspaniale wysoko jak na osobę nieznaną szerzej medialnie, zagłosuję na nią.