Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaagodzianka

kiedy można najwcześniej zrobić test ciążowy z krwii?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaagodzianka

do stosunku doszło w niedzielę, ale 9dni temu, pojutrze mogę dostać już miesiączkę, ale nie jest to pewne tak samo jak i dni płodne, bo odstawiłam ponad 3tygodnie temu tabletki, więc mogło dojść do zapłodnienia...czy mogę już iść na test z krwii?

w twoim przypadku najlepiej w dniu miesiączki, ja robiłam 2 dni po terminie @ i był negatywny a beta maleńka wyszła dopiero 7 dni po terminie @ test był pozytywny a beta juz porzadna powodzenia:))

Gość jaaaaaaaaagodzianka
dzięki...już nie mogę wytrzymać, ale jeszcze poczekam...w sumie to wolałabym nie być jeszcze w ciąży, bo planowałam zacząć się starać od listopada, ale jak będę to nic się nie stanie:)

spokojnie czasem to tak bywa niespodziewanie, ale fajna niespodzianka :)) tak czy siak powodzenia jak nie teraz to w listopadzie:))

Gość pytająca i odpowiadająca
nina, dzięki...po prostu teraz bym jeszcze nie chciała, bo boję się trochę, że po tabletkach mogę zajść w ciążę mnogą, choć podobno nie jest to regułą. poza tym zdarzyło mi się wypić trochę piwa i zapalić papierosa, bo nie wierzyłam w to, że przez stosunek przerywany mogę tak szybko i od razu zajść- wiem, to nieodpowiedzialne! a po trzecie mam teraz 2 wesela, na które potwierdziłam przybycie, więc cienko to widzę jakbym była w ciąży:)

Gość a ja.....
teoretyczni 10 dni po powinna już wyjść, ale u niektórych kobiet zagnieżdżanie trwa nawet 14dni i dopiero później wyjdzie. Ja 8 dni po owulacji miałam już hcg około 200

Gość pytająca i odpowiadająca
to ja jaaaaaaagodzianka- nie zmieniłam nicka z innego tematu:p

Gość jaaaaaaaaagodzianka
witajcie, wiem już, że testy robi się najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki, ale jeśli ja odstawiłam tabletki i nie wiem kiedy się jej spodziewać (bo rok czasu brałam, więc krwawienie z odstawienia było jak w zegarku, a teraz mogło się wszystko rozregulować), to kiedy zrobić? dziś mam 28 dzień cyklu - licząc od pierwszego dnia krwawienia z odstawienia, kolejnego opakowania tabletek już nie wzięłam...