Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retrrt

czy takie połączenie ma sens?

Polecane posty

Gość retrrt

Opinie, że po tym pracy nie ma itd, proszę sobie darować, bo tego nigdy nie wiadomo... technologia żywienia + socjologia. Chciałbym jakieś różne alternatywy, coś innego, a w rezultacie mogące się łączyć. Jedne dziennie, 2 zaocznie. Uważam, że trzeba być elastycznym. Jak myślicie?

Gość lu ne
nie wiem co ma jeden kierunek do drugiego, tak jak piernik do wiatraka ale technologia żywienia jest przyszłościowa

Gość retrrt
gwarancją nie jest, ale trzeba się kształcić, rozwijać i być elsatycznym, takie czasy, stąd ta rozbieżność w kierunkach

Gość mejdżer solutions
socjologia to droga do bezrobocia, już lepiej zrobić tech. żywienia i rachunkowość, masz dwa zawody

socjologie sobie juz od razu mozesz podarowac...a moze ten technik zywienia i studium farmaceutyczne.to ma byc wiekszy sens?

Gość retrrt
niby tak..ale to socjologia z mediami i reklama, to moze akurat... a poza tym prawcowac w jakims zakladzie zywienia, produkcji, do tego zajmowac sie reklama, badaniem rynku...hm marzenie... A ja jestem bardzo otwaraty na ludzi, a moze akurat po socjologii gdzies bym sie w jakas branze wkrecil a rachunkowosc trzeba dobrze umiec matematyke, statystyke itd, a ja moge sobie na technologii z tym nie poradzic :(

Gość retrrt
z ciekawosic, chce tez uzyskac opinie ludzie, moze ktos skoanczyl, ktorys z tych kierunkow wiec pytam