Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reneee z miasta

Nie mogę się przemóc na minetkę

Polecane posty

Gość reneee z miasta

Moja żona namawia mnie, żebym zrobił jej minetkę po stosunku zakończonym ejakulacją w niej, a widząc wypływającą spermę z jej pochwy nie mam ochoty tam sięgać moim językiem, czy tylko ja tak mam?

Gość Yaro_29
tylko ty

Gość renee z miasta
nie moge przed bo ona chce po

Gość reneee z miasta
wszyscy dobrze wiedzą, że pukanie w gumie jest o wiele mniej przyjemne

Gość NastępnymRazemPrzyjadęKamazem
doskonale zrobiłeś, że tu przyszedłeś po poradę, zamiast z nią porozmawiać o tym, oto dlaczego: to jest obiaw typowy dla kosmitów z gatunku vortex, którzy przyjmują kobiecą postać. Używają pozornie wyglądającego jak pochwa organu do przemiany spermy w tzw płyn zarodniowy, dzięki któremu opanowują kolejne i kolejne umysły, żeby były ich bezmózgimi niewolnikami. jest to część większego planu spiskowego tej rasy mający na celu przejęcie świata. otwórzcie oczy! barack obama, tony blair, nawet margaret taczer - wszyscy oni myśleli, że nie ma nic złego w polizaniu cipki z której wypływa sperma... teraz są tylko politycznymi marionetkami w rękach obcego najeźdźcy... jak wrócisz do domu i znowu Cie o to ona poprosi, powinieneś posmarować usta ale też obficie język sosem tabasco. w ten sposób ujawnisz jej prawdziwą naturę.

Gość sdfg
aha to ty swojej spermy nie chcesz poczuć ale od Kobiety pewnie wymagasz Loda z Połykiem (twojej ohydnej spermy )

Gość reneee z miasta
Żona nie robi mi laski z połykiem

Gość rfgbsdnsvgn
moj mi robi minetke po, on nie ma z tym problemu, to jego sperma to czego sie tu brzydzic, spija jeszcze moj wytrysk,on to kocha robic,widocznie nie akceptujesz swojej kobiety na tyle

to gdy juz bedziesz dochodzil wyskocz i spusc sie jej np.na piersi czy brzuch a potem zrob jej minetke.

Gość Spermopijek
sdfg ma racje popieram ją. Ja swoją sperme zlizuje z cipki albo cycorków mojej partnerki. Nie raz wali mi ręką konika to kieruje wytrysk na mój brzuch nabiera sperme na palec i daje mi do zlizania.