Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TropicielkaWafelka

Chcesz wiedziec czy facet Cie oszukuje? chcesz wiedziec czy jest Ci wierny??

Polecane posty

Gość TropicielkaWafelka

znam sposoby jak dostarczyc ci dowodow na wiernosc faceta jak sprawdzic jego reakcje na pewne sprawy jesli nie masz pewnosci co do wiernosci faceta napisz do mnie na meila !!!dzialamy w calej polsce !!! nasz meil : anetka-anetkowska@wp.pl piszcie a gwarantuje 100% zajecie sie sprawa !!! koszt jest indywidualnie wyliczany wszystkie dowody wysle badz dostarczy moj kurier nie biore kasy z gory !!!!

Gość eej.
Kolejna tropicielka? :)

Gość ptasiek nastroszony
a ja za darmochę Wam oznajmę co następuje, jak chłopina gdzie na lewo podyśdał to mu moszna na powierzchni wody w wannie pływa. a jak nie to pełna i tonie. choć jak gdzie podyśdał to zaraz nie zdrada musi być. gorzej gdy przeżywa , nagle dba o siebie i wciąż ma nadgodziny w pracy. oraz nie jada w domu bo se z dziobka z kuropatwą tą co ją na lewo posuwa w restauracjach pasze przyswaja

ktos sie poszyl pod moja osobe ale juz ... wiec wyglada to tak ze na dowodach nie ma zadnego sciemniania i gwarantuje ze kazdy facet sie przyzna po mojej interwencji do wszystkkiego

Gość ptasiek nastroszony
ścierwojadzie nie paś się na cudzej krzywdzie.

potrzebuje kilku informacji i gwarantuje powodzenie wiek faceta nie ma znaczenia !!! nawet nie zdajecie sobie sprawy jacy ludzie robia jakie rzeczy pracuje w tym juz dobrych kilka lat

nierozumiecie w ten sposob przekonalam sie do tego co robil moj maz nie zlapalam go z zadna kobieta a jednak podejrzewalam o rozne rzeczy i wtedy ktos mipomogl ta meetoda co teraz pomagam ja i wyszlo szydlo z worka !!!!

Tu nie chodzi o kase- ani mi ani Wafelkowi (mam nadzieję). Współparcuje z kobietami ze swojego miasta, zadne zlecenie wyjazdowe:) dowody jak smsy z jego nr i zapisy mp3 z rozmów telefonicznych daje do reki. Cięzko sfabrykowac głos:P

Gość tropicielniewiernychzon
ok to ja tropię niewierne żony, kto chętny?

Gość ewjhf
skoro Cie zdradza to znaczy że tamta jest lepsza od ciebie ;) najlepiej idz do klasztoru zaden cie juz nie zechce ;)

Gość ile to kosztuje, jaki przedzia
??

a tak na serio to takie tropienie niewiernych przez uprawianie z nimi seksu to nic innego jak prostytucja za kasę żon/dziewczyn etc. tylko ta co płaci nic nie zyskuje.

oczywiście ideologię da się doprawić do wszystkiego.

A kto mówi o uprawianiu seksu?? To bez seksu nie można stwierdzić zdrady? Jak facet pisze SMS-y o podteksie, umawia się, do hotelu zaprasza...to często wystarczający dowód.

ktoś kto zdradza i tak to robi tylko w tym p[rzypadku ma opłaconą prostytutkę

podtekst to za mało

ale nikt z nimi nie sypia !!! to sprawdzenie jest tylko a nie prostytucja nie ma mowy o seksie . informacje o kosztach podaje na meila najczesciej przy koncu sprawy sa to kwotymozliwe jak na Polskie realia

Hm..jakos nie mam sie za prostytutke, bo 1-nie sypiam z partnerami klientek, ba! 2-nawet ich nie całuje, często nawet nie dotykam inczej niż uscisk dłoni. Mylisz zajęcie prowokatorki z kurwą

umawianie się z kimś do chotelu też nie jest karalne i nie jest to zdrada

hotelu

Gość Rutkowski_agnecy
Witam. Nazywam się Matuesz. Oferuję sprawdzenie wierności Twojej partnerki. Posiadam zaawansowany sprzęt podsłuchowy (audio/video). Obszar działania: Cała Polska Jestem dobrze zbudowany (185cm), szatyn, wysportowany, styl latino. Władam językiem ang, hiszpańskim. DORWIEMY KAŻDĄ NIEWIERNĄ ! Kontakt: Skype "dorwiemy_twoja_kobiete@skype.pl"

uścisk dłoni to raczej nie dowód:)

Mam nadzieje, że ktos ci kiedys powie to samo pokazując sms'a którego napisała Twoja partnerka że 'pragnie, czeka, robi jej sie mokro i juz kupiła gumki i wino' :) tak, owszem toż to żaden dowód. Zależy dla kogo

wiele osob wstydzi sie swojego postepowania , moje klientki rozmawiaja ze mna telefonicznie czesto zdarza sie tak ze nawet nie spotykam sie z mezami czy partnerami ich najczesciej konczy sie to po tygodniu konwersacji facet je mi z reki i jest gotow zrobic wszystko by moc sie ze mna spotkac ... na takie spotkanie wysylam klientke to ona decyduje czy facet jest godny 2 szansy czy nie

podsłuchy nie są brane pod uwagę jesli nie ma na takie czynności zezwolenia czego żeście się naoglądali?:)