Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za świat co za ludzie:((

MOja przyjaciółka? :(((

Polecane posty

był konkurs foto który ona znalazła ale nie chciała brać udziału z braku czasu, ja miałam kilka dobrych fotek nie wiedziałam którą wybrać, wiec wysłałam jedną a spytałam ją czy nie chce może drugiej to zwiekszy nasze szanse (no bo ja albo ona wygrałaby apaprat) i wiecie co sie stało? wygrało moje zdjecie które jej dałam, a ona mi nawet nie chce pokazać tego aparatu :(

Gość stary krokodyl
a ile czasu minelo od odebrania wygranej ?

miałam nadzieje, że może mi go pożyczy albo chociaż da porobić kilka zdjec.. :( dalej mówi,że nie ma czasu...

jakieś kilka tygodni...no ale w sumie to nie jej wina..mogłam jej nie namawiac, chociaż pomyslałam że skoro ona znalazła ten konkurs to tez powinna mieć szanse

Gość baby glupie obled
to nie przyjaciolka, to swinia. twoj aparat nie jej

Gość csfs
to wez zglos organizatorom ze ktos ukradl twoje zdjecia ;) ciekawe jak ona sie poczuje gdy bedzie musiala oddac ten aparta

a tam prędzej czy później cos będzie od ciebie chciała to tez powiedz ze czasu nie masz.... a ja na twoim miejscu bym jej napisała jaka była umowa z ta wygrana.

no ale ja bym nie wygrała bo można było tylko jedno dać... nie wiem może faktycznie ona nie ma czasu w końcu pracuje... a poza tym jak powiem że moje przecież sama jej to dałam nie ukradła mi go no i nie chciałabym żeby oderbali jej tą nagrode

ja nic z tego,że jej go zabiorą nie bede miała, już niech ma, a co do umowy, żadnej umowy nie było...przez myśl by mi nie przeszło żeby coś takiego zrobic, znamy sie juz 13 lat od podstawówki

Dlatego nigdy nie robi się takich rzeczy z kimś, a zwłaszcza z pseudo przyjaciółkami

Gość nudy w robocie
Wynajmij rumunów żeby jej ukradli ten aparat.

Da sie to naprawić. Musisz zgłosic do organizatora że to Twoje zdjęcie. Posiadanie pliku RAW ze zdjęciem jest dowodem 100%. Natomiest w innych przypadkach masz przeciez nośnik i swój aparat. Są dane w pliku ze zdjęciem które mogą też w jakiś sposób potwierdzić Twoją wersję. To szmata a nie przyjaciółka.

Gość maryśkaaa
co za ;//// to nie przyjaciółka, tylko pazerna cia

no ale w sumie ja sama jej to zaproponowałam, pretensje moge miec tylko do siebie... do tej pory nigdy mnie nie zawiodła...nie mam pliku RAW to zwykłe jpg mam tylko cyfrówke w dodatku kiepską dlatego liczyłam na nowy aparat....albo mogłaby mi zwrócic polowe kwoty za nagrode i bym sobie dolozyla do lustrzanki na która zbieram ... organizator by sie chyba wkurzył i w ogole by aparat przepadł

Gość bramkostrzelny Kuszczak
zgłoś do organizatora, ze to twoje foto, aparat jej zabiorą, bedzie miała nauczkę, przyjaciólka :o

Nie nazywaj jej przyjaciołką, bo chyba nie wiesz co to słowo oznacza. Na pewno nie w tym przypadku. Nie siedź już przed monitorem tylko zgłoś organizatorowi.

Gość deborpa
zgłoś