Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuLuśś

Pytania o ciążę .. :]

Polecane posty

Gość LuLuśś

Hey :) Gdy czytam te forum zastanawiam się czy czasem jest sens tego forum .. tymi pytaniami niepotrzebnymi np: Czy jestem w ciąży bo ... . Jest takich topików setka. nawet i więcej. Nie zaśmiecajmy tego forum tymi samymi topikami tylko załóżmy jeden normalny i w tym topiku zadawajmy pytania o ciążę .. Sama kiedyś miałam niepewną sytuacje i sama zadawałam TUTAJ pytania ale na jednym topiku gdzie było stron 39000.. Jak macie jakieś problemy to piszcie tuuu na tym topiku.. a . i chętnie doradzę i wysłucham waszych problemów. Zapraszam . Michalina :)

Gość maniaaaaa
Witam, chcialabym sie dowiedziec czy mozliwe jest ze moge byc w ciazy? Mam stalego partnera. Zabiezpieczamy sie prezerwatywą. Miesiączki od ostatniego stosunku w lipcu mam dość regularne (w lipcu i sierpniu) i moim zdaniem normalne (obfite z bólem brzucha). Robiłam kilka testow ciazowych (wyniki ujemne). Ostatni tydzień temu, bo niepokoi mnie moje samopoczucie. Czuje się osłabiona i doskwiera mi żołądek (kłucia). Bywa mi niedobrze i czasem odczuwam dziwne ruchy w brzuchu (być może jelit). Dziuaj nawet zrobiłam betę wynik będzie dziś popołudniu. Chcialabym dowiedzic sie czy moge byc w ciazy mimo miesiaczkowania i ujemnych wynikow testow ciazowych???

Gość buajahahahhahaa
dobre:o takie tępoty ktore n ic nie wiedza o sexie to nie powinny sie wogóle za to zabierac od tego jest lekarz ginekolog a jak robilas tyle testow chyba logiczne ze to nie ciaza:O tylko twoje UROJENIA

maniaaaaa: Jak testy negatywne i i występuje miesiączka to szanse na ciążę są zerwe :) idź do ginekologa jeżeli chcesz mieć 100% pewności :)

Gość nikitika
jakie badania zrobic przed planowana ciaza? jak sie przygotowac odpowiednio?