Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqqweweweq

Co mi się w sobie nie podoba...

Polecane posty

Gość weqqweweweq

Mam dzisiaj doła i wszystko mnie denerwuje :O Również w wyglądzie - nos, wydaje mi się, że jest trochę szpiczasty - mam nieco opadające powieki - zbyt małą (według mnie) górną wargę (usta) - zęby, mimo, że nosiłam 2 lata aparat nie są takie, jakie bym chciała żeby były - zawsze mi mówiono, że jestem zgrabna i mam ładne nogi, ale są zbut chude (łydki) i wydaje mi się, że nieco krzywe... - jestem niska (jakoś 158) - mam małe cycki No i to na tyle... chyba... :O Wiem, zdrowie jest najważniejsze (choć z tym zdrowiem też różnie bywa) ale musiałam sobie ponarzekać 😭

Gość uouigyfcfrs4r7tiuhjn
hjhgjghjghj

Gość hghfghfghgfhfghghghhhhh
no to masz podobnie jak ja :D

Gość ptasiek nastroszony
to niestety przy tak dużej ilości wad konstrukcyjnych nadajesz się na przeszczepy.

u mnie nos za bardzo zadarty do góry tez bym wolała powieki ku górze, lecz nie opadają jakoś strasznie tez mam zbyt małe usta krzywe zęby..nie jakoś bardzo, ale moje kły mnie wkurwiają tez za chude nogi, łydki prawie brak, krzywe nogi wzrost chyba ok cycki tez małe. choć chyba pasują mi bardziej małe

Gość gnop
jakbym czytala o sobie ( oprocz krzywych nóg no i jestes 10 cm wyzsza) reszta sie zgadza :D

ale ogólnie są dni w których nie widzę tego :D

Gość weqqweweweq
Brzydka nie jestem, a co do nóg to sama nie wiem, tak mi się wydaje, ale może to dlatego, że są chude? :O

Gość gnop
to znaczy ja jestem* 10 cm wyzsza:(

Gość weqqweweweq
hghfghfghgfhfghghghhhhh - mam tak samo :D Ale dzisiaj niestety dzień "kumulacji"

Gość gnop
ja tez mam niby nogi ok ale na dole takie chude jak patyki dziwnie to wyglada , to samo z recami i jeszcze palce takie chude i dlugie .. :/

Gość ptasiek nastroszony
masz afektywną dwubiegunkową?

he he no nogi moje są krzywe bo łydka za mała :D chce implanty :D ogólnie jestem zgrabna i nogi też zgrabne, uda szczupłe... ale te łydki..

Gość ja pani wasza
nos

Gość weqqweweweq
"he he no nogi moje są krzywe bo łydka za mała" No to u mnie to samo ;) Od października będę chodzić na siłownię, może coś z tym zrobię

ja chodziłam na siłkę i ćwiczyłam w domu tez intensywnie i nic.. niektórzy albo mają masywna łydkę albo nie.. mało z tym można zrobić prócz operacji..popatrzcie nie raz nawet przypakowanych facetów z chudymi łydkami..

Gość weqqweweweq
Nie napawa to optymizmem, ale może przy okazji sobie tyłek poprawię :) Myślałam nad operacjami plastycznymi :O ale z drugiej strony przeraża mnie widok takich sztucznych lasek