Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz sama

Czy powinnam dziecko wypisac z przedszkola???

Polecane posty

Gość no tak najlepiej tłumaczyc
wszytko buntami i tak własnie sa bunt rocznika bunt 2 latka bunt 3 latka bunt 4 latka i tak do 18 ski ! dziecko 3 letnie bardzo duzo rozumie i wydaje mi sie ze kilka powaznych ( oczywiscie sensownie przemyslanych ) rozmow powinno pomoc dziecko musi wiedziec za co kara jesli nie wie to kara jest bez sensu Dziewczynka najwyrazniej jest zazdrosna o brata. Mowcie jej ze braciszek bardzo ja kocha i bardzo placze jak ona go uderzy .Powiedzcie ze jak braciszek urosnie beda razem fajnie sie bawic , bedzie ja bronil przed kolegami . Tłumaczcie ze brat i siostra powinni sie bardzo kochac .

Gość no tak najlepiej tłumaczyc
pokazcie jakies zdjecia na ktorych wy jestescie z rodzenstwem - jak sie smiejecie i bawicie itp dla dziewczynki braciszek jest zagrozniem - ona tak to czuje i tak reaguje. Dziewczynka musi zrozumiec ze brat nie jest zadnym zagrozeniem - co wiedziej moze byc kolejnym kompanem do zabawy jak bedzie starszy . Ale do tego trzeba rozmow - bardzo czestych rozmow z dzieckiem

Gość nie wiem juz sama
Przeeciez ja NIE tlumacze tego zadnym buntem.Przeczytaj moj wpis o 18:36 to sie dowiesz jak podchodze do tego, nie zarzucaj mi tego czego NIE napisalam, bo kjilkakrotnier osobiscie podkreslilam ze to NIE jest bunt w tym niegrzecznym zachowaniu

Gość nie wiem juz sama
ale ona nie ma brata , o czym ty piszesz tam powyzej???? jakie zagrozenie w bracie? WTF????? Albo odpowdasz NIE na moj temat albo nie wiem gdzie tu wyczytalas ze jest zaxzzdrosna o brata :o :o

Gość sory pomylilam topik
z tym bratem to inny topik tam byl problem - zazdrosc siostry w stosunku do brata i ta dziwczynka tez chodzila do przedszkola

Gość nie wiem juz sama
ja juz nie wiem jak z nia postepowac, zaczynam pomału "nielubic" mojego dziecka'Dziala mi tak nan nerwy jak kiedys obce rozwydrzone dzieci , a bic jej nie chce

Gość yuhtfrderftgy
trzeab z dzieckiem rozmawaić i tłumaczyc, możeona ma za mało miłościwaszej i che zwrócić na siebie uwagę. romawiajcie, tłumaczcie... mówcie żę jest duża i mądra a mądre osoby mają swój rozum a głuie dziewczynki słuchają się niegrzecznych kolegów i czy chce byc głupia.. może to do niej dotrze. moi rodzice te

Gość rtr4ere
dlatego nigdy nie bede miec dzieciaroow, nigdy , jak czytam was to jest to dla mnie darmowo 1000% antykonceppcją

Gość ggfxfxfxx
bo ona sie popisuje przed grupa wzbudza ich zaintyeresowanie gdy jest niegrzeczna dlatego tak sie zachowuje, taki pajac "klasowy" w przedszkolu z niej

Gość taki typ dziecka
twoja corka jak sam napisalas cięgnie do tych niegrzecznych dzieci, i szczerze powiem ze to nie jest jej wina ze woli z nimi przebywac bo zawsze cos wtedy sie dzieje, ona jest ciekawa swiata wydocznie juz znudzila sie tą grzecznoscią!!!

Gość mandarynki ,,pomarańcze
A ja to sie usmialam z tego okreslenia dzieci z GANGU trzylatkowie w gangu autorko puknij sie w glowe poczytaj sobie o rozwoju dziecka i o zachowaniach trzylatka ty nie starasz sie dziecka zrozumiec , tylko jej zaczynasz nie lubic GANGI jakies wymyslasz szkoda slow

Gość nie wiem juz sama
Boszeee to była przenosnia z tym "Gangiem" Nie bierz tak tego doslownie wszystkiego, chyba jestes niepwazna aby myslec o 3 latku w "gangu"To tak zartobliwie pisalam A moze jakies rady ????

Gość bardxo ci wspolczuje
naasza byla rozpuszczona przez tesciow i tez niedobra, ale od wrzesnia poszla do przedszkola i taka jakby doroslejsza sie wydaje ;) przenies dziecko gdzie indziej bo obawiam sie ze bedzi jeszcze gorzej.

Gość 3 latka wpadla w zle
towarzystwo?? :D:D:D Co wy jeszcze wymyslicie?? :D:D:D

Gość mentaI cut
"Kto z kim przystaje takim się staje".

Gość mandarynki ,,pomarańcze
Napisalam Ci poczytaj sobie o rozwoju i zachowaniu trzylatka i postaraj sie zrozumiec i madrze postepowac z dzieckiem A ty oczekujesz ze twoje dziecko bedzie cichym i spokojnym dzieckiem przez cale zycie Nie ma tak dobrze a z problemem trzeba sie zmierzyc a nie podwinac ogon , wypisac dziecko z przedszkola i w domu ja ugrzeczniac na sile Jak skonczy piec lat to i tak pojdzie do przedszkola i pewnie do tej samej grupy [piszesz ze grupa jest jedna i przedszkole tez ] i co do szkoly tez jej nie poslesz ? Dziecko musi sie nauczyc zycia w spoleczenstwie ,predzej czy pozniej