Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gynalgin i duomox

Pomocy. Zakażenie bakteryjne pochwy: leki gynalgin i duomox

Polecane posty

Gość gynalgin i duomox

Zakażenie bakteryjne pochwy nie wiem czy to dokładnie ale byłam u ginekologa i na początku przepisała mi dwa razy na drożdżowe zapalenie pochwy to myślała że to mam ale okazało się że nie i robiła mi wymaz z pochwy. Nie powiedziała co dokladnie mam tylko zapisała gynalgin i duomox i zastanawiam się czy ktoś brał taka kąbinacje leków i czy pomogło ???

Gość gynalgin i duomox
???

Gość kosiłapki
brałam gynalgin na zakażenuie bakteryjne pochwy i pomógl, ale nie mam pojecia po co duomox O.o

Gość gynalgin i duomox
nie mam pojęcia w ulotce jest napisane że to na zakażenia drug moczowych i rozrodczych itp..

Gość gynalgin i duomox
ja mam nadzieje, że mi pomoże bo leczyłam się na coś nie miałam i już nam troszkę dość tych upławów

Gość zrób posiew
To podstawa!!! Nie bierz tych leków w ciemno. To antybiotyki, które mogą pogorszyć Twój stan. Mnie leczono w ciemno 2 lata na grzybicę, a okazało się że to bakteria. Irytuje mnie ignorancja lekarzy w tym temacie.

Gość gynalgin i duomox
no właśnie zapomniałam jak to się nazywa posiew zrobiła mi pani doktór posiew ;p

Gość gynalgin i duomox
kurcze skończyłam leczenie i znowu to samo tylko teraz jeszcze straszne pieczenie aż głupio znów iść do ginekologa poraz 6 w przeciągu pół roku najpierw myślała że mam grzybka a teraz pod kontem bakterii zbadała i wyszło ale te leki gynalgin i duomox nie pomogły ;((( Już mi ręce opadają. ;(

Gość no to tooooo
no to współczuje

Gość sx,kmkesmkewsmkxqw
duomox to największe gówno jakie brałam, mnóstwo osób ma problemy w trakcie anytbiotykoterapii przez ten syf. Wpisz w wyszukiwarke nawzwe leku, na kafe widzialam juz kilka tematów o tym gównie.

Gość garnierowy szał
ten lek to dno

Gość zosiaaaaaaaaaaaa91
mi gynalgin kiedyś pomógł

Gość Anna1965
Mumio - Pradawny tajemniczy środek leczniczy na wiele chorób Ta zagadkowa substancja jest uważana i ceniona od wieków, za swoje wspaniałe właściwości lecznicze. Posiada unikalny skład chemiczny; witaminy z grupy B, olejki eteryczne, sterydy, kwas hipurowy i benzoesowy, oraz ponad 50 mikroelementów; chrom, krzem, glin, żelazo, magnez, sód, fosfor, bar, wapń, potas, srebro, miedź, cynk, tytan, ołów, nikiel, bizmut, cynę, siarkę, wanad, beryl, mangan. .etc Tubylcy nazywa mumio "Krwią Gór" lub "Łzami Gór". Ponieważ występuje tylko w kilku miejscach, jest bardzo trudno ją zlokalizować, od wieków miejsca jej zbiorów są ściśle strzeżoną tajemnicą. Przez wiele lat, eksport mumio z Rosji był zabroniony, mumio było i jest uważane za narodowy skarb. Ta rosyjska broń przeciw chorobom, nie ma sobie równej. Mumio w Rosji zostało dokładnie przebadane i oficjalnie licencjonowane do użycia medycznego. Jest ono tam bardzo znanym i szeroko stosowanym środkiem leczniczym wielu schorzeń. My oferujemy naturalne oczyszczone oryginalne Mumio z Rosji i Kirgizji płynie, dokładnie takie samo, które używane jest na dalekim wschodzie od wieków. Przy: chorobach nowotworowych, w tym także: białaczka, rak kości, kręgosłupa, osteoporoza, rak macicy, rak prostaty, rak przewodu pokarmowego, rak płuc i piersi, rak węzłów chłonnych (limfatycznych) i tarczycy. Inne zastosowania : wrzodach przewodu pokarmowego, -wrzody żołądka i dwunastnicy, chorobach wątroby , nerek i trzustki. chorobach serca, nadciśnieniu i niedociśnieniu, żył i tętnic. różnych odmianach gruźlicy, procesach zapalnych, anginie, katarze, przewlekłych stanach zapalnych dróg oddechowych, ostre i przewlekłe bronchity, , zapalenia płuc. nadkwasocie i niedokwasocie żołądka, zapaleniu ucha środkowego i przytępionym słuchu, żylakach, cukrzycy, bólach głowy, migrenach, padaczce, półpaścu i trądziku, astmie, reumatyzmie, złamaniach kości, stanach pourazowych, dyskopatia, (przyspiesza regenerację tkanki). egzemie i łuszczycy, bezpłodności mężczyzn i kobiet, procesach zapalnych u kobiet, nadżerkach szyjki macicy i pochwy, hemoroidach, ropiejących ranach, poparzeniach, zainfekowanych ranach, uszkodzeniach skóry, poparzeniach, odleżyny, łojotokowe zapalenie skóry. do kuracji odmładzających, Badania kliniczne i analityczne potwierdziły, że przyspiesza regenerację skóry, likwiduje podrażnienia, odbudowuje jędrność skóry oraz chroni ją przed przedwczesnym starzeniem się, wzmacnia włosy, działa korzystnie przy swędzeniu skóry głowy, pomaga w zwalczaniu łupieżu, niszczy gronkowca złocistego. sekretmumio@gazeta.pl http://kobiecawiedza.blogspot.com