Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita.dfg

mam nasrane we łbie..nie wiem co sie ze mną dzieje..pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a może przytocz
lolita- Ty szukasz akceptacji za wszelką cenę- invicta pewno to miała na myśli ta Twoja 'przyjaciółka', to żadna przyjaciółka skoro boisz się, że stracisz ją przez jakąś pierdołę

borze... Przeczytaj jeszcze raz swoją wypowiedź z 18.29, dziwisz się, że tak o Tobie mówią? A z czego jest ten kurczak ? - czy to jest śmieszne? nie, to jest żałosne a z tymi frankami to naprawdę przegięłaś, zainteresuj się czasem tym co się dzieje na świecie. A jak nie wiesz nic to lepiej siedź cicho i się nie pogrążaj. Trzeba było sobie wyguglować po powrocie do domu i się dowiedzieć. invicta: nie potrzebujesz akceptacji,tzn opinie na Twój temat masz w dupie?nie przejmujesz sie ludźmi,a jak komuś coś u Cb nie pasuje to mówisz mu " w takim razie naraaa"? Dokładnie tak! Jestem miła dla wszystkich, mam poczucie humoru, w miarę skromna. Niewiele mam sobie do zarzucenia, nie potrzebuję opinii rozwydrzonych gówniarzy z klasy.

Gość a może przytocz
invicta...? a to 'borze' to w sensie 'bór'- taki 'żałosny zamiennik'? :P

Gość lolita.dfg
moze i denny zart,ale nie lubie jak jest sztywno,wiec skoro on mi zaproponował zeby mnie pocztestowac,to ja zeby zazartowac zadałam takie pytanie.. co do drugiej sytuacji..hmmm..nie mam czasu tv oglądac ! przychodze ze szkoły,sprzatam i od razu do nauki zasaidam,bo wiecznie mam jakies kartkowki sprawdziany..to powiedz mi,kiedy ja ten telewizor mma ogladac,jak te wszystkie seriale głupie,te ciagłe polityczne zatargi,te ciagłe głupie reklamy mnie draznia...wiec nie lubie czegos takiego..dzisiaj mam czas posiedziec przeed komputerem,bo jestem chpora wiec obecnie do szkoły nie chodze.. nie wiem czy ja strace przez jakas pierdołe czy nie,ale kiedys sie na mnie zawiodła,wiec boje sie teraz byc wobec niej nie miła..

nie lubisz jak jest sztywno, ale nie można się całe życie śmiać i żartować, jesteś w takim wieku, że należałoby czasem być poważnym. Nie musisz oglądać tv. Zamiast siedzieć na kafe to wejdź na onet wiadomości i poczytaj. Chociaż trochę.

Gość edek obsraniec
:)

Gość a może przytocz
llita- no.. to niestety masz dupiate poczucie humoru... przykro mi, ale tez pomyślałabym 'co za idiotka', bo to wcale nie jest śmieszne :( nie wiem- może pooglądaj sobie dra House'a :P