Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosajakhuj

PASIERBICA!!!!

Polecane posty

Tak czy inaczej to Twój Facet musi porozmawiać ze swoją córą. To on jest jej Ojcem i ewentualnie jego rady weźmie sobie do serca. Tak nie można żyć. Wykończycie się nerwowo i tyle z tego będzie.

Gość kosa jakhuj
ta sama to moze nie-ale widze ,ze w bardzo podobnej sytuacjii. kurde.Myslalam ,ze to tylko ja mam tak przechlapane:-) Kolorowe kredki.Masz racje .Mam nadzieje ze kiedys sytuacja sie zmieni:-)

Gość kola_pepsi
no nie mów że nie :D to są wg Ciebie wypowiedzi 2 różnych osób? temat z sierpnia: "Ale było do czasu,kiedy ta gówniara zaczęła do moich koleżanek po prostu mówić na TY!. O mało mnie szlag nie trafił." temat z września: "Ale ostatnio rozj**ala mnie kompletnie.Kiedy siadła sobie przy stole i zaczela do naszych znajoych jechac na:TY" Nie wytrzymałam-wyj**ałam od stolu i powiedziałam ,ze to nie są jej kolezanki! Na co mąz odowiedział "no to jak ma do nich mowic?" Myslałam ze mnie rozpie**oli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K**WA NIE MOGE" ktoś tu sciemnia, koleżanko ;)

Gość backspace28
To jak ty nie nawidzisz swojej to nic. Ale gdybyś Ty wiedziała jak nienawidze ja!!!!! Przykre-okropnie i wstyd o tym pisać . Ale niestety. Dzisiaj była taka awantura z mężem o jego dziecko-że aż wpadłam w szał . Ma zakaz przywożenia jej do nas. Zdania nie zmienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kosa jak hujj
hehe widze,że nie jestem sama. powinno być tak ,ze jak się rodzice rozstaja to każdy powinien sobie ulozyc zycie od nowa. A tu kurwa sie nie da.Czlowiek chce mieć chłopa dla siebie -no ale gdzie przeciez jeszcze gdzieś sie pojawia dziecka-jego dziecko. Ja tez nie trawie jak huj takiego czegos