Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia125

Nigdy go już nie spotakam...

Polecane posty

Gość dziunia125

Poznałam super faceta na praktykach. To był dowód na to,że zakochać można się w momencie,gdy się tego najmniej spodziewasz. On wydaje mi się wyjątkowy,pod względem urody,stylu,osobowości. Cieszę się,że dane było mi go poznać,ale... on skończył praktyki i kontakt nam się całkowicie urwał. Z jego danych wiem tylko,jak ma na imię.. Nie wiem skąd jest,gdzie mieszka,co teraz robi-nic o nim nie wiem,ale wiem,że za nim bardzo tęsknię. ;( Przeszukałam nk i nic,nie znajdę go. Mogę liczyć tylko na zrządzenie losu i mieć nadzieję,że jak dane mi było go poznać,to może jeszcze kiedyś go spotkam,a może już nigdy.?.?.?.

Gość ertystka
A moze przez wspolnych znajomych? Moze ktos z twoich znajomych ma go na facebooku. Jesli jestes naprawde zdesperowana to w miejscu, gdzie odbywaliscie praktyke zapytaj.

Gość no a leee
no ale tam gdzie mieliscie praktyki nie mozesz sie czegos dowiedziec ???

Gość dziunia125
W sumie w miejscu tych praktyk mogłabym zapytać o niego,ale tam mnie znają i na pewno domyślą się dlaczego o niego pytałam. Potraktują mnie niepoważnie..

Gość facet84xx
zapytaj resztę praktykantow, moze będą sie smiac ale jest szansa ze czegos sie dowiesz

Gość dziewczyna z :)
Myśle że powinnas zaryzykowac, ja do tej pory żałuje że nic nie zrobiłam :)

Gość dziewczyna z :)
Do dziś myślę o pewnym chłopaku którego widywałam przypadkiem po drodze do pracy aż nasze drogi się rozeszły a ja nie mogę przestac o nim myślec. Tylko ja go już napewno nie spotkam, ty jeszcze masz szanse!

Gość aaaaaaaaaaaaah
mam to samo co Wy... spotykałam,spotykałam.. i nie ma.. wiem tylko jak ma na imie nazwisko i gdzie mieszka.. :(

Gość aaaaaaaaaaaaah
mam to samo co Wy... spotykałam,spotykałam.. i nie ma.. wiem tylko jak ma na imie nazwisko i gdzie mieszka.. :(

Gość dziunia125
Nie zgadniecie kogo dziś zobaczyłam na mieście! Tego faceta,o którym założyłam ten temat! Niestety,nie udało mi się z nim pogadać,bo on jechał autem,a ja szłam chodnikiem wśród przechodniów. Raczej mnie nie widział,jechał z pasażerem-z kumplem chyba.. Nie zmienił się,jest tak samo cudowny! Mam nadzieję,że jeszcze los mi go ześle na moją drogę... W życiu naprawdę wszystko jest możliwe!