Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heejt

Jakie imię najładniejsze?

Polecane posty

Najgorsze dla mnie to Angelika, Nikola, Dżesika i oczywiście Pamela. Kiedyś był bum na takie durne imiona.

Gość polllloop
Fuj Antosia .Obrzydliwe

no co do zagranicznych to też bym nie dała, mimo że dziecko nie będzie miało typowo polskiego nazwiska. (typu Kapusta :D)

Haha, Lenin ;D ja nie moge.. Teraz mi przypomniałaś o mojej sąsiadce i jej 5 letnim synie Adolfie ;/

Gość kokoko szanel
po cholerę tobie cudze opinie, jak je lekceważysz, obrażasz się, poza tym każda jak inna, jak sama przytomnie stwierdziłaŚ poza tym zakładasz średnio jeden topik dziennie, pytając o to nieszczęsne imię rozumiem, że to początek ciaży, że nie masz żadnych rozrywek, ale nie męcz ludzi nazwij dziecko sandra, sara, andżelika czy nicola i daj żyć

Kokoko szanel, a kto ci każe odpisywać na tematy? swoje kompleksy gimnazjalistki lecz gdzie indziej.

Gość polllloop
nazwij je Heejt

po drugie nie przypominam sobie żebym zakładała taki temat, więc sobie daruj dziewczynko.

Gość kokoko szanel
dziewczyno, nie przypominasz sobie to może wyszukiwarka tobie pomoże, poprzednio katowałaś nas w cześci ciażowej, teraz próbujesz szczęścia na ogólnym z gimnazjum nie mam nic wspolnego, za moich czasów było po prosto liceum, jestem dorosłą osobą i nie rozumiem jak można codziennie molestować forumowiczów tymi imionami, powiedziałam, że pasuje do twojej córki Sandra, Andźelika lub Nicola

Gość yjyuityi
tak masowo rodza sie julie i amelki ale lenki tez, swego czasu rodzily sie tez natalie i nicole i oliwki, lena niestety tez nalezy do oklepnych imion swego czasu:) wiec lene bym odpuscila chyba ze chcesz zeby twoje dziecko mialo na imie jak kilka innych dziewczynek w klasie:) reszta fakt oryginalna! a mi sie podobaja zadke imiona andawane (bez fali modowej) ale tradycyjne polskie np michalina , justyna, judyta, lidka, bozenka

Więc odpowiedz na pytanie, po co piszesz skoro masz dość tematów? wyłącz komputer i wyjdź na dwór, a nie wyżywaj się w necie. uważasz się za dorosłą a masz tok myślenia 13 latki. Natalia również mi się swego czasu podobało. a Bożena to mi się kojarzy z grubą siostrą mojej babci :D

Gość yjyuityi
kinga jedno zz imion ktore wymienilas polskie i zadkie i mozna roznie wolac, kinga, kinia, kiniusia, kingunia - bardzo mnie sie podoba

z tego co ja pamiętam, to napisałam jeden temat o wyborze imienia, kiedy jeszcze nie miałam żadnego pomysłu ;) ale oczywiście, no-lify wiedzą lepiej :D

Gość yjyuityi
kinga pasuje do mlodej osoby jak i starszej:) podoba mnie sie tez agatka agatusia agata , bedzie tez znane i latwe do wymowienia za granica jak znana pisarka agata kryminalow haha

Gość kokoko szanel
osoba, która codziennie zakłada topik "synek będzie miał na imię tomuś, ale z mężusiem się kłócimy jak córeczka, sandra, andżela czy roksanka, pomocy!" na pewno zna się na no-lifach :O

to znajdź mi te tematy, bo ja wiem tylko o jednym :) zamiast się czepiać innych, może spójrz na siebie..

skoro tak śledzisz moje posty, to może być doszła do tego że nie mam męża? ale oczywiście, wiesz najlepiej :D wieczorynka za pół godziny, lepiej już idź.

Amelia mi sie podobala, ale odrzucilo mnie to że tak dużo się ich rodzi. po drugie przeczytalam o znaczeniu tego imienia, co totalnie zniechecilo mnie do tego imienia, wiec odpada i zostaja tylko te co wypisalam.

Kinga trochę kuleje przy nazwisku, ale da się przeżyć. nie aż tak źle. na pewno nie pasowałoby żadne z typowo polskich imion.

Gość blue molou
można się było spodziewać, że męża brak

Gość tylko nie Sandra - fuj fuj
imiona melodyjne i niespotykane: Eliza Milena Kornelia Melania Blanka Gaja Olena Aldona Letycja

1. Emilia - niby ok, Emilka ślicznie ale Emila już mi sie tak nie podoba to tego popularne 2. Kinga - ladne ale bez zachwytu 3. Sandra - super, bardzo mi sie podoba 4. Roksana - ladne 5. Karina- najgorsze nie jest ale tez nie zachwyca 6. Lena- moim zdaniem najgorsze z twoich propozycji, strasznie popularne, a popularność ciągle rośnie, dotego mnóstwo innych imion zdrabinych do Leny jak np. Milena Helena...; skrótowe i wschodniobrzmiące Wybrałabym zdecydowanie Sandrę

Gość hytttt
Nadia obrzydliwe ,chyba najbrzydsze z możliwych i Antonina ,takie im ie dla starych toreb z brudnymi gicami

Gość jestembeznadziejnaaa:(
ja na pewno nie dalabym imienia zbyt popularnego bo uszy od tego juz więdną, powiem wam jakie są najpopularniejsze imiona wsrod dzieci (pracuje w przedszkolu wiec info z pierwszej ręki ;) otóż w KAŻDEJ grupie dzieci jest co najmniej kilka Julek, Wiktorii, Oliwii, Emilii. to musowo. inne rowniez bardzo bardzo czesto wystepujace imiona to Sandra i Kornelia, Zuzia, Maja, Natalia, Weronika , Ania, Kasia, Martyna, Ola, coraz czesciej spotyka się reinkarnację Hani, Zosi i Basi no i zawsze jakies cudo zagrnaiczne sie zdarzy w zaleznosci od inwencji rodziców..