Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herr jarosław

oto kobieta idelana: figura, wyglad, sylertwka, sposob poruszania sie

Polecane posty

Gość herr jarosław
i co :classic_cool:

Gość paulina spod lublina
jestem ladniejsza :)

Gość gfdgdfgdfgdf
a mi sie sposob jej poruszania się nie podoba wrecz denerwuje a ogolnie babka calkiem ok ;) ale moim idealem ona nie jest....

brzydka nie jest ale ma cos wulgarnego w sobie,nie ma klasy, kojarzy mi sie raczej ze sponsoringiem albo z panienkami wijacymi sie na/przy samochodach na pokazach w salonach samochod.

no dobrze ale czy umyje mi gary czy sobie lakierek z paznokci zedrze?:D ale zgadzam sie jest bardzo atrakcyjna : )

ale przeciez wszystkiego nie mozna dawac do zmywarki :D ogólnie mowie czy dziewcze prócz dbania o siebie zadba tez o swoje lokum ze tak powiem : )

Gość radek otłoczyn
no figura zajebiaszcza tylko twarz nie ten tego

żenua. Pani rączki ma jak widzisz na załączonym video :o i jeśli szukasz sobie praczki sprzątaczki i kucharki to nie wyprowadzaj się od mamusi. w razie inne niewymienionej wyżej potrzeby możesz skorzystać z usług Pan sprzedających takie przyjemności 🖐️

Gość akbiu
daje rade .. Ale czy idealna jest ? . Nie sadze ..

ja pierdole ale gdzie ja to zasugerowałem ze potrzebuje kogos :D tylko napisałem czy procz pieknego wygladu cos jeszcze robi albo tylko tym sie zajmuje :D

Gość beatrixe
jestem zgrabniejsza i seksowniejsza :P

Gość jEDNO JEST W 100 % PEWNE
TU NA KAFFEE TAKIEJ LASKI NIE MA NIE BEDZIE I NIGDY NIE BYLO tO RZECZYWISCIE SUPER BABKA A TU SIEDZA TYLKO BRZYDULE KTORE NIE MAJA CHLOPAKOW BO JAKBY MIALY TO NIE SIEDZIALY BY CALYMI DNIAMI NA NECIE I CO JEDNA TU PISZE ZE JEST ZGRABNA PIEKNA WKLEJA NIE SWOJE FOTKI tU SIEDZA SAME SZPETOTY KTORE ZAZDROSZCZA tRAFILES W 10 TKE SUUUUPPPPPEEEERRRRR LASKA fIGURKA SUPER; WLOSY SUPER; ZEBY ROWNIUTKIE I PIEKNIE PODNIECAJACO SIE PORUSZA

pytam czy taka dziewczyna nie boi sie zbrudzić rak a wy juz wszystko sprowadzacie do służenia facetom :D nie wiem skad sie to wam bierze pewnie swojemu facetowi tego nie powiecie tylko na kafe musicie sie wyżyć :D

Gość fedfcdsfe
ryj paskudny, zbyt wysoka i wiejska