Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herr jarosław

oto kobieta idelana: figura, wyglad, sylertwka, sposob poruszania sie

Polecane posty

nie uwazam sie za brzydka :) u plci przeciwnej zawsze mialam powodzenie, nie mam z tym problemu. jestem spelniona w zwiazku. moze kobieta ladna, ale sztuka na poziomie zero i po prostu to zniesmacza :o

Gość dfewyghtouit
zauwazyliscie, ze to zawsze kobiety pisza, ze inna jest za chuda? ze jakby byla grubsza itd to byloby ok bo aktualnie nie ma tylka ani cyca :D Wedlug mnie figura super, jednak jezeli chodzi o twarz... hmmm... Z profesjonalnym makijazem niejeden pasztet by tak wygladal :P

Gość xcxc
Ale ja ja lubie jechac. Jest słąba psychicznie. "...akurat depiluje sie, wiec nie trafilas kiedys SZTUKA byla na poziomie, teraz ktos zamaha srakieta i jest MEGA. ciekawe czy przed tym klipem sienwysrala zanim zamahala nam przed oczami tym zbitkiem miesni? cholera wie ale mnie to brzydzi .."--> to zakompleksiony maluy czlowieczek. Nie jest ani specjalnie gbystra ani ladna. Uroda pijanego krolika czy brooki dla niektorych moze byc kontrowersyjna ale na pewno podobaja sie w realu facetom. Sa apetyczne a Nox jest zakompleksionym, glupiim pasztetm udajacym intelektualistyke. Taki smiec nie ma nic do zaoferowania.

Gość xcxc
Ale ja ja lubie jechac. Jest słąba psychicznie. "...akurat depiluje sie, wiec nie trafilas kiedys SZTUKA byla na poziomie, teraz ktos zamaha srakieta i jest MEGA. ciekawe czy przed tym klipem sienwysrala zanim zamahala nam przed oczami tym zbitkiem miesni? cholera wie ale mnie to brzydzi .."--> to zakompleksiony maluy czlowieczek. Nie jest ani specjalnie gbystra ani ladna. Uroda pijanego krolika czy brooki dla niektorych moze byc kontrowersyjna ale na pewno podobaja sie w realu facetom. Sa apetyczne a Nox jest zakompleksionym, glupiim pasztetm udajacym intelektualistyke. Taki smiec nie ma nic do zaoferowania.

ale ty nie rozumiesz, ze ja mam faceta i mi na innych nie zalezy? bo za mojego wyjde za maz niebawem. slaba to jestes ty i pusta, bo uroda to twoj jedyny argument, nic wiecej nie potrafisz.

Gość xcxc
Wez Noxi lepiej zdjec z profilu sobie nie rob. Kurwa sztuka na poziomie a Ty co mega artystka? Malujesz jak Monet, da Vinci albo Gaugin? Jestes aktorka jak Jolie, al Paciono, Gajos? Spiewasz jak spiewaczka operowa? Co Ty za sztuke reprezentujesz. posluchaj siebie wariatko. Zakompkleksione zero.

Gość xcxc
Bo ona ma tlusta cere swieci sie jak psu jajca i te jej rzadkie wlosy ntez sie tluszcza

Gość gurchannna
ale laska:) mowie to jako kobieta;] nigdy nie bede tak wygladac:(

Gość xcxc
O kurwa co pare dni. LUDZIE Z KAFE! ONA MYJE CO PARE DNI. Ale Ci ze łba musi jebac.

Gość jkkkjhjkhjk
Noxa to zahukany gnom. DObra jest. Sztuka wyzsza, artystokracja:)

Gość jkkkjhjkhjk
Jola Rutowicz tez miala pisac ksizke. Nox jkak Ty pieknie jako artystka sie wyslawiasz :) urodzona literatka .

Gość gurchannna
topic jest na inny temat niz noxi wypiertalac

Gość jkkkjhjkhjk
z moim bylismy w kinie 3 razy ostatnio wszystkie horrory mam obcykane a wy wciaz w chacie --> o jajjjaaaa byłas w kinie. Naparwde? O boze zazdroszcze tozto miejsce kulturalne. Co tam Luwr w Paryzu albo Prado w Madrycie. miejsce kulturalne Nox wielkiej artystki to kino gdzie oglada horrory! Moze czas wyslac swoje zdjecie i CIe przyjma jako statystke w jakims niskobudzetopwym horroze zaoszczedza na charakteryzacji.

ale scierwiatka musza sie wyzyc na szczesliwie zakochanych, bo same sa SINGIELKI z przymusu i puste torby, co sie zachwycaja tylko tym co zgnije 🖐️

Gość xcxc
o ja Noxi jestes przegieta. Jutro siorze pokarze jakie Ty tu bzdury piszesz to sie zesra ze smiechu. Boze co za żenada.

Gość gurchannna
ona nazywa sie julia lapina jest rosjanka i tanczy gogo :D