Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśkaaaaaaa

prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość Baśkaaaaaaa

prezerwatywa + metoda obserwacji śluzu - jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę przy takich stosowanych metodach?

Gość kaska12
a co dokladnie masz na mysli?

małe, sama prezerwatywa jeśli nie pęknie jest bardzo skuteczna, praktycznie nie ma wtedy możliwości zajścia, natomiast w połączeniu z wyznaczaniem dni płodnych i powstrzymywaniem sie wtedy przed stosunkami to już w ogole, bardzo dobra metoda antykoncepcyjna

Gość kaska12
no tak. ale sa przypadki kiedy moze peknac lub dni plodne moga sie przesunac..... ale tak jak piszesz bardzo dobra metoda

owszem, dlatego ja sie skłaniam ku metodzie objawowo- termicznej a nie tylko objawowej, mniejsze prawdopodobieństwo że źle sie wyznaczy dni płodne zresztą gumki przechodzą przed wypuszczeniem na sprzedaż testy wytrzymałościowe, one same z siebie nie pękają, musi być źle "użyta" to znaczy źle założona, naderwana paznokciem czy co, jak sie ma wprawę w ich używaniu to nie pękną

Gość KWIATOWA ŁĄKA
jak dla mnie 100% ja stosuje i zadnej wpadki nie zalcyłam do tej pory choc powiem szczerze chcialabym bo wtedy człowiek by sie w koncu zdecydował na boba