Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pech to moje drugie imię

Kto ma w życiu pecha?

Polecane posty

Komu się dużo rzeczy w życiu nie udało?

ja też :( nie dość, że pracuję od kilku dobrych lat za najniższą pensję to jeszcze tracę teraz pracę (likwidacja zakładu) porażka :(:(:(

Gość Pechowa ja
Ja też bo mam silną nerwicę(prawie depresję) i leczę sie z tego powodu. Nie mam przyjaciół ani chłopaka. Nie umiem żyć z ludźmi i myślę ze to nie jest tylko kwestia mojej choroby bo znam ludzi bardziej ode mnie chorych i lubianych.

Gość jbjlkjlk
pech to usprawiedliwienie lenisstwa. same jestescie odpowiedziallne za to co sie w waszym zyciu dzieje. gdybyscie tylko chcialy byloby zupelnie inaczej11111111111111111111111111111111

czytałam kiedyś,że 50% szczęscia jakie nas spotka w życiu jest przesądzone juz w dniu narodzin :o

hmmm, wg mnie to głupoty z tym przesądzeniem w dniu narodzin, to by było zbyt proste, życie by było jak odtwarzanie rozegranej już partii szachów, ale osoba wyżej ma rację, pech to tak naprawdę mieszanka naszego lenistwa i nieudolności no i potem sobie tłumaczymy że mięliśmy pecha

czyli sporo ludzi jest pechowych jaki świat tacy ludzie :)

Gość chyba tez chora
pechowa a jak objawia sie twoja choroba? odp pls

Gość chyba tez chora
up pls

Gość oj niekoniecznie pech
to tylko nasze lenistwo. a czym wytlumacyc np ze ktos zachoruje nagle na jakas powazna chorobe, potraci go samochod .przeciez na to nie ma sie wplywu

Gość jbjlkjlk
to tylko nasze lenistwo. a czym wytlumacyc np ze ktos zachoruje nagle na jakas powazna chorobe, potraci go samochod .przeciez na to nie ma sie wplywu nie ma ale uwierz mi ze twoje szczescie jest twojej glowie . mozesz byc mega nieszczesliwym czlowiekiem posdiadajac miliony, zdrowie i rodzine a mozesz byc szczesliwa i mozesz nawet inspirowac innych nie posiadajac nogi...poogladaj sobie filmiki a youtubie o takich ludziach,nie jueden zdrowy moglby pozazdroscic im zapalu i entuzjazmu

ja mam totalnego pecha D: mega klątwa na mnie spoczywa. Jestem brzydki. Mam beznadziejny charakter i osobowosc. Jestem nudny. Jestem niesmialy. Nie jestem inteligentny. Nie mam zainteresowan. Jestem strasznie obrzydliwy. Wszystkiego sie boje. Nie mam przyjaciol. Nie prowadze zycia towarzyskiego. Nie umiem poznawac ludzi. Jestem beznadziejny. Nie umiem rozmawiac z dziewczynami. Nigdy sie nie calowalem. Nigdy sie nawet nie przytulalem. Nigdy nie bylem na randce. Nigdy nie mialem dziewczyny. Nawet niewiedzialbym o czym rozmawiac z dziewczyna towarzysko. Nie mam poczucia humoru. Nie jestem zabawny. Jestem bardzo chudy. Nie jestem umiesniony. Nie umiem sie bic. Nie mam zadnych umiejetnosci. Nie mam zadnych zalet. Nie uprawiam zadnego sportu. Jestem bardzo wstydliwy. Nie potrafie uwierzyc w siebie. Nic mi nie wychodzi. Moja samoocena dosiegla mety. Jestem kompletnym ZEREM. PRZEGRALEM ZYCIE. :( oto cAły ja - (i nie mów że nie mam pecha ;/)

Gość przegranyy
jestem brzydki wygladam mlodziej niz na swoje lata mam stulejke i krzywego penisa (banan) przez te 3 rzeczy stalem sie nie smialy i zawsze bede sam

Gość przegranyy
tak wiec od urodzenia jestem skreslony na starcie