Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szybko chybko i niezdrowo

Najskuteczniejsza niezdrowa dieta? :)

Polecane posty

Gość Szybko chybko i niezdrowo

Jak najszybciej schudnąć? I w jakim czasie? Ważę 86kg, chcę 60. Nie chce frazesów o zdrowym odchudzaniu. Naprawdę. Mogę sobie zajechać wątrobę, bnerki czy co tam jeszcze - szczerze mówiąc, jeżeli po ledwie pół roku człowiek ma kłopoty z wątrobą to znaczy, że już miał ją chorą.... Dieta kefirowa? Warzywa? 500kcal? Picie dużej ilości herbat (jakich?)? Po prostu jak się odchudzić, szybko i sprawnie, bo wybrałam sobie dziwne studia a oni potrzebują niestety szczupłych osób (w sensie muszę prezentować na sobie swoje projekty) żeby dobrze wszystko wyglądało :)

Gość taaaaakaaa
Bez komentarza, załamka...

Gość jak zwykle......
Ilekroć oglądam forum to NIKT nie odpowiada na zadawane pytanie a wyraża własną opinię... Polecam diete kefirową :) 1-2 tygodnie kefiru, potem tyle samo chudego mięsa i wartzyw, potem znowu kikla dni kefirkowych... 17kg w miesiąc, 24 w 2 miesiące :) A było to ponad rok temu, wróciło mi 2 kilo, potem schudłam 4... Od roku jem normalnie i nie tyję, waga się waha w granicach 2kg w jedną i drugą :)

Gość dasfghjkadsfghjdsfg
jest taka super dieta co dziala ale ona jest wlasnie z miesem i pychotka i salatka na slodko ale trzeba ziola dodawac i dziala jak bez problemu i szybko http://www.youtube.com/watch?v=WwK30L9o6lw

polecam nie jesc nic z bialej maki , tylko z ciemnej, i zero cukru, zadnych owocow, i zielona herbate. Ja tak od dwoch miesiecy jadam i najpierw poczulam sie lzejsza a potem okazalo sie ,ze schudlam, chociaz nie mialam zamiaru zrzucac zadnych kilogramow, al emusialam ze wzgledu na inne problemy zmienic diete. A i pieczywo tez tylko z ciemnej maki i bez konserwantow , powodzenia

Zdrowo.... czy też nie :P:P:Pschudłam na Dukanie:);pierwsze 20kg straciłam w III miesiące:D

Gość aguśka;)
tak, znajoma też się tak odchudzała szybko niezdrowo a skutecznie szok w pół roku schudła 50 kg ! nie wiem jak to zrobiła ale przez rok udało jej się utrzymać tą wage i nagle zonk ! problemy z jelitem, jedno badanie, drugie badanie rak jelita właśnie przez takie odchudzanie choroba na szczęście ma łagodny przebieg ale musi ona stosować diete tzw bezresztkową co powoduje że się tyje nie dość że wróciła do dawnych rozmiarów to jeszcze zmaga się z chorobą, więc się zastanów co jest wazniejsze zdrowie czy wygląd

Gość ale się ubawiłam
wg Dukana idealna waga dla 164 cm to prawie 70 kg :):):):):) Toż to 20 kg nadwagi!!!!!