Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce22

Prosże o pomoc - brak okresu

Polecane posty

Gość slonce22

Witam! Mam 19 lat. Prawie od 3 miesięcy nie mam okresu. Ostatnią miesiączkę miałam 5 lipca. Miesiączkuję nieregularnie. Współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia jednak to był stosunek przerywany i bardzo pod kontrola ( napewno nie była to kwestia sekund...) 5 wrzesnia wykonałam test ciążowy który wyszedł negatywnie. Dodam, że do tej pory nie mam żadnych objawów typu nudności, zawroty głowy itp. Nie ukrywam, że bardzo sie martwię. Mam też niewielkie upławy ( na poczatku białe mleczne teraz żółtawe). Czy to może być ciąża mimo wszystko? Co może mi dolegać? Aha, wspomnę jeszcze , że mam sporą niedowagę, nie odchudzam się, ale przy 170 cm waże 47 kg. W wakacje miałam też wyjazdy i silny stres związany ze studiami. Czy może to jakoś wpłynąć na zanik okresu? Proszę o szybką odpowiedź. Dziękuję bardzo.

stosunek przerywany to prosta droga do ciaży, powtórz test, najlepiej zrób z krwi, jak okaże sie że to nie ciaża to idź do lekarza ginekologa by ustalić przyczyne (może być to niedowaga, ale nie musi) i rozpocząc jakieś leczenie

krótko mówiąc to wszystko co wymieniłaś może wpłynąć na brak miesiączki,a stosunek przerywany nie daje gwarancji.Dlatego nie ominie Cie wizyta u ginekologa, duchem Swiętym nikt z nas nie jest