Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziasloooo

bol dziasła?

Polecane posty

Gość dziasloooo

jakis czas temu leczylam siodemke i piatke.sa kolo siebie bo 6stki od dawna nie mam i zeby zblizyly sie do siebie tak ze nawet niektorzy dentysci bira te siodemke za szostke a osemke za siodemke:-) i mam problem bo cos mniedzy tymi zebami mnie pobolewa zwlaszcza po jedzeniu i myciu tak jakby dziaslo tak dosc gleboko ale nie jestem pewna.od czego to moze byc?

jak bedziesz wiedziala to pisaj bo chyba mam to samo.mnie boli w przerwie miedzy zebami dziaslo tyle ze nic minie wyrywano

Gość dziasloooo
no mi tam wyrwano zeba ponad 20 lat temu i 5 i 7 sie zblizyly wiec nawet niektorzy dentysci nie zauwazaja braku szostki. tylko co bystrzejssi widza ze mam do gory osemki po prawej osemka wiec po lewej tez raczej jest:-) do gory nie mam piatki i 6 tez sie zblizyla do 4 ze nie ma zadnej szpary :-) wracajac do bolu dziasla to pojawil ie wlasnie po plombowaniu zebow. piatka jest po kanalowym wiec martwa ale z bok na styku z 7 zaczela sie psuc troszke wiec tam mam zablombowana i 7 byla od strony piatki ukruszona i tez jest zaplombowana. nie wiem czy plmba drazni dziaslo czy podczas plombowania cos mocno je uszkodzilo. bede plukac szalwia i zobaczymy. bol nie jest mocny ale wiaomo upierdliwy i niepokojacy