Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolopa,,

Dlaczego w ciazy nie mozna nosic OBCASÓW??!!!

Polecane posty

Gość lolopa,,

Jestem w 25 tyg. ciazy, mam maly brzuszek, dobrze sie czuje, chodze do pracy, nie mam boli kregoslupa. Dzis na badanaich polozna do mnie -- pani w ciazy w takich obcasach?! O co chodzi? Mialam obcasy 8cm, raczej grube,stabilne. Co mi grozi,czemu nie powinno sie ich nosic?

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
żylaki , ból kręgosłupa itd. sama sporadycznie chodziłam w obcasach ale na dłuższą metę wolałam jednak na płaskim

Jeżeli się dobrze czujesz to chodź. Ale bierz pod uwagę to że masz na obcasach bardziej obciążony kręgosłup i stawy. Myślę że w 25 tc nie bardzo to odczuwasz więc korzystaj, ja pod koniec ciąży z trudem mieściłam się w jedne buty bo mi spuchły i rozszerzyły się stopy. Ale na początku chodziłam (póki w ogóle mogłam) i na koturnie, i na obcasach. A następnym razem zapytaj sama taką panią o co jej chodzi, nie powinna tego komentować... Przyszłaś na badania, a nie do lekarza z wizytą.

Gość xdxd
mozesz sie jeszcze w tych opcasach potknac i przewrocic.... w ciazy kobiety maja innaczej rozlozony srodek ciezkosci ciala... polecam ostroznosc.... ja nawet na plaskim czasem sie potykalam

Gość pqlsmxdndjfb
opcasach :D:D Opsa opsa :D