Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angella2283

słodycze,................

Polecane posty

Gość fkjewhfnuwejnf
pij slodka herbate 2 lyzki cukru mi pomaga albo kawe z cukrem i mlekiem musisz sie zaslodzic po prostu i powoli bedziesz z tego schodzic

przerzuć się na słonecznik, bądź suszone owoce -smaczne, słodkie i zdrowe (przynamniej niektore)

Gość talantula
mam to samo teraz szczegolnie... ale kiedys sobie pomagalam suszonymi owocami,tez kaloryczne ale zdrowe,do tego błonnnik i inne minerały ;) daktyle sa straszne slodkie;)

Gość talantula
o nulka :)

Gość talantula
odchudzalam sie kiedys ..niezle mi wyszlo to .i jak mnie dopadalo ssanie to łapałam sie za te suszone owoce..teraz niestety przytyłam i juz mi to nie wychodzi....moze..zrobie kolejne podejscie :)

Gość jedz bakalie
rodzynki,suszone morele lub suszone śliwki.

Gość jedz bakalie
albo suszone jabłka.

Gość sdfsd
jesli mieszkasz sama, to mam dla ciebie rade za milion - nie kupuj slodyczy! ja tak mam, ze jak kupie, to czy jestem glodna, czy nie, to zezre nawet na pelen zoladek po obfitym obiedzie. jak ide w odwiedziny to tez zawsze sie nawpieprzam slodyczy, dlatego, zeby utrzymac wage, w moim single domu nie ma rzadnych slodyczy. ostatnio mi rodzice jakies ciastka przywiezli, to im wlozylam z powrotem do torby, ale nie zauwazylam, ze mama je wyjela. no i oczywsicie zezarlam. jak cie kusi w sklepie polka ze slodyczami, to szybko ja omin. jak mam ochote na cos slodkiego to jem owoce np winogrona albo mango

Gość nie jem slodyczy od czercwca
po prostu pewnego pieknego dnia postanowila ze nie bede jesc i nie jem. jak dotad "kryzysu" nie bylo, slodze 1/2 lyzeczki cukru dziennie do kawy (w porywach jak pij dwie kawy to wychodzi paska lyzeczka;) na poczatku jest troche ciezko a teraz nawet nie mysle o slodkim (chociaz slodycze mam w domu codziennie dzieki mamie;))i nie musze slodyczy niczym zastepowac:)

Gość brak magnezu sie tak
czasem objawia , podgryzaj słonecznik pestki dyni albo jabłka

Gość adsfd
jak mnie nachodzilo na slodycze to jadlam chipsy jablkowe np o smaku truskawki.pyszne, slodkie i tylko 60kcal a zapychaja zoladek