Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogenki clinic

Dziewczyna mijana w drodze do pracy - dlaczego się ciągle patrzy ???

Polecane posty

Gość ogenki clinic

Ta sytuacja ma miejsce już prawie pół roku. Rano w drodze do pracy mijam pewną dziewczynę. Z tego co zauważyłem, gdy się mijamy to ona bardzo często na mnie zerka. Widzę to bo nie jestem ślepy. Prawie zawsze ma to miejsce. Dzisiaj także. Widzę z daleka , że idzie ze wzrokiem wbitym w ziemię, ale gdy już mamy się minąć podnosi głowę i spogląda na mnie. Napiszcie dlaczego ona wciąż na mnie zerka ? Gdybym chociaż był przystojny albo dobrze zbudowany to wtedy wiadomo, że patrzenie sprawia przyjemność. Sam tak mam, gdy widzę ładną dziewczynę. Aż chce się wtedy patrzeć. Tylko, że ja jestem przeciętniakiem. Miał ktoś podobną sytuację ?

Gość zagadaj do niej gluptasie
;)

Chociaż w sumie... gdzie pisze że to on powinien pierwszy zagadać? :O Niby mógłby, ale może lepiej poczekać jeszcze żeby ona zagadała?

Gość zagadaj do niej gluptasie
oczywiscie mamy rownouprawnienie, jestesmy nowoczesnie i obie plci moga pierwsze nawiazac kontakt. No, ale coz, facetowi bardziej wypada :) autorze- a ona chociaz sie Tobie podoba, czy tylko zainteresowales sie nia, bo patrzy? :)

Gość Mini 86
pewnie wpadłeś jej w oko :) znam podobną sytuacje :) widzieli sie codziennie az zostali parą :)

Gość zerkająca
ja też zawsze zerkam sobie na pewnego pana, którego zdarza mi się od czasu do czasu spotykać na mieście. myślę, że on też mnie już rozpoznaje. nie jest superprzystojny, ale... no nie wiem, podoba mi się coś w nim. nie zagadam do niego. bo nie. jeśli on zgada, to się uciesze (albo spanikuje :P) jeśli nie... będę żyć dalej. jaki z tego wniosek? jeśli ona Ci się podoba, zagadaj do niej. tyle ;) możesz się po prostu przywitać, powiedzieć dzień dobry... jakoś powinno pójść dalej.

Kokietka i tyle, chce połechtać swoje ego albo jest księżniczką, która będzie czekać aż Ty się do niej odezwiesz. :)

Mam pomysł. Jak jeszcze raz będzie na ciebie zerkać to wsadź jej penisa w oko. Trochę wysoko, ale dasz radę! Jak myślą że wysyłając sygnał w postaci ruchu gałek ocznych spowodują że koleś będzie łomotał jajami o krawężnik żeby zrobić na nich wrażenie to się mylą. :D 🖐️

Gość irmaaaa
a wiesz, ze mam podobna sytuacje tyle ze z dziewczyną ;) wejdź w mój temat,może cos doradzisz:P a odnosnie twojego tematu to cos musi byc na rzeczy , widocznie cie juz zapamietala i byc moze jej sie podobasz, zagadaj ktoregos dnia do niej:)

Gość Agi Sz-n
Ja tak miałam z facetem :P On na mnie,to ja na niego i tak po kilku dniach "mijania się" wpadłam . . potem spotkałam go na imprezie,z dziewczyna,moje zauroczenie zostało,ale miesiac temu wyjechałam z PL i jakos zyje czlowiek dalej. Co do Twojego wyglądu.. Może wedlug własnej oceny jestes przeciętny,ale dla niej przecudny ? :) Pozdrawiam!

Gość pewnie sie boi bo
mija w ciemnej alejce jakiegos kafe zboczeńca 🖐️

Rany człowieku...kręcisz jakieś chore filmy. Ja też tak często mam,że idę ze wzrokiem wbitym w ziemię a jak mijam kogoś to spoglądam. Normalna reakcja. Nie pochlebiaj sobie,że niby na Ciebie leci...