Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhjdfdfdfrfew

czy szpilki działają na facetów?

Polecane posty

Gość fhjdfdfdfrfew

powaznie pytam

tak i to bardzo. poza tym w szpilkach nogi i pośladki wyglądają zupełnie inaczej. tak czy siak, jak planujesz zrobić wrazenie na facecie to lepiej ubrać szpilki niż kapcie... przepraszam, balerinki

Gość fhjdfdfdfrfew
TAK ,TAK CHCE ROBIC WRAZENIE

Gość fhjdfdfdfrfew
MOZE KTOS SIE JESZCZE WYPOWIE

Gość rerscjkksdfd
Jezu co wy macie do tych balerinek,czy one sa az tak zle?dla mnie to sa wygodne buty

Gość fhjdfdfdfrfew
jasne ze balerinki sa fajne ale to nnie to co szpilki wiadomo

Gość rerscjkksdfd
no ja wiem ze to nie to co szpilki, ale na codzien jak ide po zakupy to przeciez nie ubiore szpilek,tylko wlasnie balerinki,i co jestem jakas gorsza?uwazam ze mi pasuja,tzn.jestem szczupla,i mysle ze nie wygladaja az tak zle

a ja znam kobiety które chodzą tylko i wyłącznie w szpilkach, twierdza że na płaskiej podeszwie nie umieją chodzić. cóż, ja jak idę rano po gazetę to też się specjalnie nie stroję. ale już spotykałem na imprezie babki w japonkach, a to jest bardzo mało efektowne

Gość ferrtrtrtt
moj chlopak nie lubi szplilek, ciagle mi gada ze na starosc bede miala koslawe stopy i chory kregoslup i w sumie cos w tym jest

Gość fjdfhhfggg
Dareios to jakis oblesny ruchacz

Gość fhjdfdfdfrfew
chyba by mi sie musiało cos w mózgownicy poprzestawiać zeby po zakupy isc w szpilkach, tez chodze w japonkach, tramkach czy balerinach, na basen, na spacer nad rzeke czy do lasu tez mam zakladac szpilki ;/ na okazje sa fajne, ale niewygodne, a co takiego jest w szpilkach ze fac eci je kochają? naprawde jestem w stanie w szpilkach bardziej zainteresowac sova faceta?

Gość bkmbbjkii
a mojego faceta jaraja balerinki :) kiedy mowie : -kupilam sobie nowe buty. on zawsze pyta: -te takie z odkryta stopa na srodku? ( to jego definicja balerinek ) :P bardzo je lubi bo noga w nich wyglada zgrabniej niz w innych polbutach a sa rownie funkcjonalne :) oczywiscie obcasy tez lubi, ale zauwazylam ( choc sama tego nie pojmuje) ze wieksze wrazenie robia wlasnie baleriny...

Gość maleńka twoja
tak

Gość fhjdfdfdfrfew
ale co masz na mysli, ja chce zrobic wrazenie na takim jednym

Żeby szpilki dobrze wyglądały trzeba umieć w nich chodzić, w przeciwnym razie skutek może być odwrotny :D (komiczny :P)

tak dzialaja. kobieta od razu inaczej wygląda w butach na obcasie - chocby niewielkim

ja tez uwazam ze dzialaja.sama lubie szpilki ale tylko na impreze tak na co dzien to japonki albo baleriny

Po pierwsze, to jesli kobieta jest atrakcyjna, dziala na facetow i w szpilkach i w balerinkach i w trampkach. Po drugie, obcasy przedluzaja noge, ale stopa moze wygladac zgrabnie w roznych rodzajach butow, a na dluzsza nie tylko w szpilkach. Po trzecie, 90% kobiet nie umie chodzic w szpilkach (ja tez nie) Po czwarte, osoby, ktore nosza szpilki "na codzien" w wielu sytuacjach wygladaja smiesznie (biegnac, wychodzac z tramwaju, idac po kocich lbach)

Gość Kriis39waw
na mnie zasadniczo nie a tak ogólnie: niskim dziewczynom moze pomóc, wysokim raczej zaszkodzić

mi tam pasuja i umiem w nich chodzic ale nie wyobrazam sobie np.isc psa w nich wyprowadzic