Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wygryw

co dla was oznacza wygranie życia?

Polecane posty

bo co do przegrywu to wystarczy np. popatrzeć na ostatniego niedziela :o

Udane życie towarzyskie, dobre stosunki rodzinne, dobra sytuacja materialna, spełnianie się zawodowo - coś w ten deseń

Dwunastka - a dlaczego Ty tak malo od zycia wymagasz? - dlaczego nie celujace stosunki i wysmienita sytuacja materialna? Dobre stosunki Tobie wystarczaja?

No chodziło mi właśnie o wysoki level w tych kwestiach które wymieniłam, ale napisałam dobre bo lepiej brzmi :classic_cool:

Pewnie nie chcialas sie zdradzac, by Cie nie zjechano za zbyt wygorowane wymagania :) A czesto zdradzasz? P.S. Odpowiadaj na moje pytania! ... no chyba, ze sie ich boisz :classic_cool:

No to ja nie chce, zebys zdradzila ... co mialas wczesniej na mysli, bo jak na 16-latke to chyba nie wypada :P

Interpretacje zostawiam Tobie :D A granice tego co wypada w jakim wieku już dawno zostały zatarte :D

To w XXI wieku wszystko wypada? (oczywiscie poza wlosami, bo pewnie sa juz odpowiednie specyfiki).

No to jak zdradzisz ... czego nie wypadalo robic wczesniej ... to wszystko bedzie jasne :) - chyba, ze lubisz sciemniac :P

Gość wsciekla pomaranczaa
Ja mysle ze wygrane zycie to poczucie szczescia i zadowolenia. Dla jednego to bedzie cudowne zycie rodzinne, dla innego dziki sex, dla jeszcze innego gora pieniedzy a dla jeszcze innego swietna praca... Nie ma reguly i gotowych rozwiazan, ludzoe sie roznia i co innego sprawia im satysfakcje :)

Gość wscieklaa pomaranczkaa
Moze :D

pewnie chcesz usłyszeć jaka to nie jesteś wspaniała ale nic z tego mówię o przegrańcach pokroju niedziela, dla niego musisz być nieosiągalna