Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie moge-matka

czy w dzisiejszych czasach wszyscy studenci spedzaja zycie

Polecane posty

Gość nic nie moge-matka

na facebooku??

Gość zdsadr
Prawie, w mojej grupie 3 osoby nie miały konta na facie. Ale ja już stara jestem w lipcu się obroniłam. Więc to młodsze pokolenie może jest bardziej zaangażowane. Za moich czasów ( jakiś 2-3 rok) modna była nasza klasa.

Gość cOOle serowe upławy x64
rozrywki polskiej biedoty 🖐️;):classic_cool:

Gość nic nie moge-matka
zadziwia mnie fakt ze moje dzieci sa wrecz od tego uzaleznione i siedza i gapia sie w ten bezsens kilkanascie godzin na dobe

Gość zdsadr
Bo nie jest "bezsens" to przejaw dzisiejszego życia towarzyskiego. NIe masz face to nie istniejesz. Ps, masz może wolnego syna?

Gość Mianiaczka czak
Ludzie utożsamiają nas z fejsem. Przed sesją nie miałam zbytnio czasu na neta, w lipcu wyjechalam i w sumie nie mialam ochoty na net. Wróciłam i spotkałam kumpla, który zapytał ''Ty żyjesz? Nawet na fejsie Cie już nie widać''. To jest okropne. Teraz musisz nawet pisać, że nie będzie Cię, bo idziesz na piwo, bo inaczej sądzą, że prezentujesz brak życia towarzyskiego. Robisz ''Mykam na piwko'' i już masz 12 osób lubi to.

Gość nic nie moge-matka
swiat jest teraz jakos sztuczny wszystko na pokaz pod publiczke kazdy gra obca role jakby był kims innym byle co jedza byle co potem myslą i robia byle tylko wyroznic sie z tłumu swiat made in china

Gość wiecie co a ja mam zupelnie
u mnie na studiach sie glownie pije po akademikach

Gość sdfghjsadfghsdfghj
kurwa mac szkola to gowno i nic ci w zyciu w ogole nie pomoze tylko utrudni bo te oklepane bzdury co ucza to zenada naprawde wiecej sie nauczysz myslac wlasna glowa i lepiej zaczac od zaraz http://www.youtube.com/watch?v=efZoeN440ok

Gość a co!
raczej na piwie