Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdsadr

Poddaje się, każdego wezmę

Polecane posty

Gość harpagan
coś czuję, że kolejna poszkodowana przez los i jest skazana aby mieszkać z Matką a teraz wypłakuje i pisze zażalenie do Pana Boga bo Mamusia znowu wpadła w gniew, gdy zobaczyła pełną popielniczkę petów i pod łóżkiem kilka pustych puszek po browarze a roboty jak nie było tak nie ma

Gość zdsadr
Błędna diagnoza panie doktorze. Mój ojciec to typowy stoik święty człowiek nic go nie ruszy. Za ręce może trzymać się już po zaręczynach, wspólne dorabianie się? proszę bardzo jestem po dobrych studiach. I dlaczego tak źle mi życzycie, słowa o mojej beznadziejności sobie darujcie, słyszę je od 25 lat.

Gość reklamujesz sie jako
wez sie w garsc bo skonczysz nedznie.

Gość fkjewhfnuwejnf
dobrych studiach tzn jakich/

Gość zdsadr
resocjalizację zakończyłam z wynikiem celującym ;)

Gość studia nie maja znaczenia
teraz kazdy je ma. zatrudnia sie tych ktorzy cos potrafia i sa blyskotliwi ty jestes ofiara zyciowa wiec ciezko bedzie z dobra praca.

Gość zdsadr
Oj Szanowny Prezes Wertyp a już mi się wydałeś sensownym kandydatem. Postawny jesteś, mojej mamie byś się spodobał. No ale cóż z tego pieca chleba nie będzie, czy jak tam mówią. Ekonometrię skończyłam. Nie palę, Piję tylko na imprezach. No czasami Redsika w domowym zaciszu.:-)

"mozesz mi zaplacic, to bede udawal twojego chlopaka" Oho, sprzedajna chłopczyca do towarzystwa za kasę. P.S. podobno takie kokosy zarabiasz Wertyp. I od dziewczyny chcesz kasę za towarzystwo? Męska kurwa i szmata.

Gość reklamujesz sie jako
to faktycznie dobre studia :D prawie jak zarzadzanie albo socjologia.

Gość aż taka desperacja dziewczyny?
Wertyp, jak głupie, puste lale nie mają nic do zaoferowania, to wtedy wstawiają swoje foty w stopke. Człowiek wartościowy nie potrzebuje reklamy rodem z NK. "proszę bardzo jestem po dobrych studiach." Znam jedną, która też jest po dobrych studiach i zarabia 1 tys. A skoro jesteś po dobrych studiach, to jakim cudem wciąż mieszkasz z mamusią... o przepraszam, z tyranem???

Gość zdsadr
i mam hodowlę chomików :)

Gość gdyby kase zarabial to nie
lansowalby sie golfem jak wiesniak.

Gość zdsadr
Agniecha łatwo Ci mówić nie mieszkasz z matką furiatką i despotką. Pracę mam a jak, więc nie trzeba "łożyć" na moje utrzymanie. Wolność od mojego rodzinnego piekiełka mi się marzy, no ale narzeczony musi być. Cała rodzina żyć mi nie daje. Może być niewysoki, z nadwagą i innymi "przywarami" tolerancyjna jestem.

Chcesz pomóc. Szczytna idea. Tylko wytłumacz mi dlaczego chcesz brać za to kasę. Ostatnio tłumaczyłeś się, że ten rzęch ze zdjęcia i te szmaty rodem z lumpeksu to kwestia oszczędności, ale taki z ciebie chytrus, by od dziewczyny za towarzystwo kasę chcieć brać? FRAJER! Skopiuję sobie twój wpis dla potomnych jakby temat znikł.

Gość harpagan
klękajcie narody :)

Gość NiktNIEwiedział
Show me the way that i could run to you!szukam tej wygadanej z poczuciem humoru,bo sam jestem dość małomówny...sympatyczny...chciałbym żeby owa dziewczyna pomogła mi np. znaleźć więcej wad i zalet niż tylko te,które znam i sam dostrzegłem,pracujemy nad tym??gdzie jesteś, gdzie?a?

Wertyp - no chyba niezbyt duża, skoro chcesz sobie dorabiać jako chłopiec do towarzystwa. Nie wstyd ci? Desperatka tutaj szuka frajera, któremu się na łeb zwali i który ją utrzyma, a ten z jakimś towarzystwem za kasę wyskoczył. :D Prędzej to ty jakiejś kobiecie kasę płacić będziesz musiał by chciała spędzić z tobą czas. :D

Gość zdsadr
msf trochę mnie przeraża Twoje przesłanie w "stópce".

Gość zdsadr
NiktNIEwiedział ale jesteś w stanie odróżnić kobietę od mopa?

Gość zdsadr
Lecę spać. O 5 pobudka na "spalanie kalorii". Gdyby ktoś był jednak zainteresowany zostawiam mail sasetka1285@wp.pl mogę przysłać fotkę. Dobranoc

Gość czyli jestes gruba to
wiele wyjasnia. prezes na pewno napisze tylko musisz zaczac oszczedzac :D

Gość zdsadr
Nie jestem "otyła" ważę 51 kg. Jesteście okropni. Mimo to miłej nocy życzę